Haberler

Şehit Uzman Çavuş Ali Taştepe Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Uzman Çavuş Ali Taştepe son yolculuğuna uğurlandı

Bitlis'te operasyon sırasında çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe için memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde cenaze namazı kılındı

KONYA - Bitlis'te dün icra edilen iç güvenlik operasyonu esnasında çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe'nin cenazesi memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe için baba ocağı olan ilçeye bağlı Çayhan Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi. Şehidin namazın kılınacağı Çarşı Camisine getirildi. Cenaze namazı öncesi tabutun yanında bekleyen şehidin annesi Gülten Taştepe, gözyaşlarını tutamayarak tabuta sarılıp, "Bir doya doya koklasam seni ne vardı Ali'm. Hakkını helal et bana Ali'm çok hakkın geçti. Beni doktorlara götürdün" diyerek ağladı ve oğlunun tabutunu öptü. Şehit Ali Taştepe için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına babası Çakır Taştepe, ailesi, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, askeri yetkililer, protokol mensupları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe'nin tabutu, Çayhan Mahalle Mezarlığına götürüldü. Şehidin cenazesi dualarla defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Çayhan Bitlis Ereğli Konya Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
title