Haberler

Şehit Sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen'in Adı Okula Verilecek

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Vali Çiçek'e Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turhan ile Mustafa Karakuş ile Daire müdürleri de eşlik etti.

Vali Çiçek, Seydikemer ilçesinde devam eden Ortaokul inşaatı, Eşen ve Karadere mahallerinde başlanan 16 derslikli ortaokullar ile Çukurincir Mahallesi'nde yapımı devam eden 5 derslikli ilkokul inşaatlarını tek tek gezerek inceledi.

Yetkililerden okulların yapımı ile ilgili bilgi alan Vali Çiçek, Eşen Mahallesi'nde yapılacak okula Dağlıca'da 16 askerle birlikte şehit olan Şehit Sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen'in adının verileceğini açıkladı.

MİLLİ, EĞİTİM BAKANLIĞI MUĞLAYA 80 MİLYON YATIRIM YAPTI

Karadere de Ortaokul inşaatını incelemesi sırasında gazetecilere açıklamada bulunan Vali Amir Çiçek; 2016 yılı Muğla'da Eğitimde büyük başarılar elde edeceğimiz yıl olacak inşallah ve bundan sonra da bu başarılar artarak devam edecektir. Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanında ve ihtiyaçlarını gidermek için seferber olmuştur. Milli Eğitim Bakanlığımız 2016 yılında Muğla'ya 80 milyonluk yatırım yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir. Muğla'da ki eğitimi daha da güçlendirmek için koşturan milletvekillerimize de teşekkür ediyorum,dedi.

Okul inşaatları inceleyen Vali Çiçek, daha sonra beraberindeki heyetle Şehit Özcan Narcı'nın babası Sabri Narcı ile annesi Fatma Narcı'yı evlerinde ziyaret etti.

MUHTARLIKTAN BELDEYE,BELDE'DEN İLÇEYE UZANAN YOLCULUK

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'de Karadere"deki okulun temel atma törenini hatırlatarak, "Ben ilkokulumu burada eski okulda okudum. Üniversiteden sonra öğretmenlik mesleğini bırakıp karadereye hizmet etmek için geri gelip Muhtarlık yapıp Beldeye dönüştürdükten sonra da Belediye başkanlık dönemim de sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duydum. Büyükşehir yasası ile İlçe olan Seydikemer'imize de şimdi Belediye Başkanlığı yapıyorum ve tek amacım siz değerli vatandaşlarımıza hemşerilerime hizmet etmektir. İnşallah Karadere'den Bakan,Milletvekili,Vali,Kaymakamlar yetişir. Bizler üzerimize düşen ne varsa hem Seydikemer Belediyesi hem de şahsım ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydikemer Amir Çiçek Karadere Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title