Haberler

Şehit Polisin Evi Yarım Kaldı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde zırhlı araçtaki silahın kazara ateş alması sonucu şehit olan polis memuru Özgür Gümüş’ün, emekli olunca yerleşmek için Fethiye’de yaptırdığı evin inşaatı yarım kaldı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde zırhlı araçtaki silahın kazara ateş alması sonucu şehit olan polis memuru Özgür Gümüş'ün, emekli olunca yerleşmek için Fethiye'de yaptırdığı evin inşaatı yarım kaldı.

Şehit polis memuru Özgür Gümüş'ün Elazığ'da yaşayan kayınpederi Mehmet Hanefi Şengül ile Ergani'de birlikte görev yaptığı meslektaşları Fethiye'ye gelerek aileye taziyede bulundu. Geçtiğimiz yıl Diyarbakır'da göreve başlayan 10 yıllık polis memuru Gümüş'ün emekli olduktan sonra yerleşmek için yaptırdığı ev inşaatının yarım kalmış halini gören meslektaşları, duygusal anlar yaşadı.

EVİ MESLEKTAŞLARI TAMAMLAYACAK

Şehit polis Özgür Gümüş'ün Eldirek Mahallesi'nde baba evinin yan tarafındaki alana kazancının bir bölümünü ayırarak yaptırmaya çalıştığı 2 katlı evi, tamamlanmayı bekliyor. Gümüş'ün Ergani'de görev yaptığı mesai arkadaşlarının da Gümüş'ün vasiyeti saydıkları evin tamamlanması için yardım kampanyası başlatmayı planladıkları öğrenildi.

Şehit babası İsmail Gümüş, olay günü gece saatlerinde oğlunun vurulduğu ve yaralı olduğu haberini aldıktan kısa bir süre sonra da şehit haberinin geldiğini söyledi. Oğlunun nasıl vurulduğuna ilişkin bir bilgi olmadığını kaydeden Gümüş, "Bize sadece vurulduğunu söylediler. Ölüm raporunu okumadım. Olayın nasıl olduğu daha sonra netlik kazanacak. Oğlum polis olmayı kendisi istedi. En son Kurban Bayramı tatilinde görüştük" dedi.

MEMLEKETİNE DÖNMEK İÇİN EV YAPTIRIYORDU

Şehit polisin kayınpederi Mehmet Hanefi Şengül ise damadının ilerleyen zamanlarda memleketine yerleşmek için ev yaptırdığını ifade etti. Damadının inşaatı gücünün yettiği kadar belli bir aşamaya getirdiğini kaydeden Şengül, maddi durumu çok iyi olmayan damadının evini tamamlayamadığını bildirdi. Şengül, ev tamamlanırsa kızının da istemesi halinde torunlarıyla birlikte Fethiye'de yaşayabileceğini sözlerine ekledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özgür Gümüş Diyarbakır Fethiye Ergani Politika Güncel Haberler

title