Haberler

Şehit Aybüke Öğretmen Adına Köyünde İftar Verildi

Şehit Aybüke öğretmen adına köyünde iftar verildiÇORUM - Batman'ın Kozluk ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adına, ailesi tarafından memleketi Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Tekmen köyünde iftar verildi.

Şehit Aybüke öğretmen adına köyünde iftar verildi

ÇORUM - Batman'ın Kozluk ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adına, ailesi tarafından memleketi Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Tekmen köyünde iftar verildi.

Tekmen Bölgesel Kalkınma Dayanışma Yardımlaşma Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Derneği'nin (Tekmender) her yıl geleneksel olarak Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar yemeğinde bir araya gelen Tekmenliler, bu kez şehit müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adına verilen iftarda aynı sofrada buluştu.

"Böyle bir acı hiçbir aile tarafından yaşanmasın"

Şehit müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın babası Sadık Yalçın, kızı adına iftar yemeği verdiklerini belirterek, "Öncelikle kızımız adına düzenlediğimiz bu iftar yemeğine gelen tüm akrabalarımıza, dostlarımıza ve kızımızı sahiplenen hemşerilerimize çok teşekkür ederim. Bu mübarek Ramazan akşamı bizlerle birlikte oldular, bizi yalnız bırakmadılar, Allah hepsinden razı olsun. Böyle bir acının hiçbir aile tarafından yaşanmaması dileğimle katılan herkese tekrar çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tekmender Başkanı Burhanettin Arslan ise, 5 yıldır düzenlenen iftar programlarının artık geleneksel hale geldiğini belirterek, "Bu akşamda şehit öğretmenimiz için bu iftar programını gerçekleştiriyoruz. Köyde evinde iftar yapan kimse kalmadı. Gelemeyen 3 veya 5 ailemiz var. Onlara da sefer tasları ile yemek gönderiyoruz. Bu hizmeti 4-5 yıldır devam ettiriyoruz. Bundan sonra da devam ettireceğiz. Ramazan'da bu programın yapılmasında halkın yoğun ilgisi oldu. Birlik ve beraberliğe katkı sağlıyor. İftar programına sadece köylüler değil il dışından da yemek vermek için talep oluyor" ifadelerini kullandı.

İftar yemeğine Vali Yardımcısı ve Osmancık Kaymakam Vekili Fikret Zaman, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Adem Yüce, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı İrfan Kıymaz, şehidin ailesinin acısını paylaşan Osmancıklı vatandaşlar, akrabaları ve köylüler katıldılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmancık Kozluk Batman Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title