Haberler

Sedat Peker'den "Gözaltına alındı" iddialarına yanıt: Yetkililerle karşılıklı sohbette bulunduk

Güncelleme:

Suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, saatler süren suskunluğunun ardından "Dubai polisi tarafından gözaltına alındı" iddialarını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yalanladı. Dubaili yetkililer tarafından konutundan alındığını söyleyen Peker, "Hakkımdaki iddiaların yoğunluğu nedeniyle karşılıklı sohbette bulunduk. Ülkeden ayrılmamda veya ülkede kalmamda herhangi bir sorunun olmadığını da bana ilettiler" dedi.

Yayınladığı videolar ile Türkiye gündemine oturan ve suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, saatler süren suskunluğunun ardından akıbetine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Peker yaptığı açıklamada Birleşik Arap Emirlikleri yetkilileri tarafından konutundan alındığını ve sonrasında ailesinin yanına döndüğünü söyledi.

"KARŞILIKLI SOHBETTE BULUNDUK"

Öğle saatlerinde yetkililerle beraber kaldığı mekandan ayrıldığını aktaran Peker, "Kıymetli dostlarım, öğle saatlerinden itibaren kaldığım mekandan yetkililerle beraber ayrıldım. Şu an kaldığım mekana, ailemin yanına geri geldim. Hakkımdaki iddiaların yoğunluğu nedeniyle karşılıklı sohbette bulunduk. Şahsım hakkında herhangi bir Interpol kararı olmadığı için, tüm herkes gibi ülkelerinde misafir olarak bulunduğumu söylediler. Hakkımda birçok suikast ihbarı olduğunu bana ilettiler, hepimizin bildiği gibi" dedi.

"YAKALAMA HABERLERİ DOĞRU DEĞİL"

Hakkında çıkan yakalama haberlerinin doğru olmadığını aktaran Peker, "Ülkeden ayrılmamda veya ülkede kalmamda herhangi bir sorunun olmadığını da bana ilettiler. Aydınlık Gazetesi'nde yazan SAT timlerinin ve MİT timlerinin yaptığı operasyonla yakalandığım asla doğru değildir" ifadelerini kullandı.

Peker, açıklamalarının devamında şunları söyledi:

"Zaten ben uluslararası hukuka göre aranan bir kişi değilim. Bu sebeple yüce devletimizin bana resmi bir operasyon düzenleyebilmesi de mümkün değildir. Her normal insana davrandıkları gibi bana da kibar bir şekilde davrandılar."

Sedat Peker'den 'gözaltına alındı' iddialarına yanıt: Yetkililerle karşılıklı sohbette bulunduk

Sedat Peker'den 'gözaltına alındı' iddialarına yanıt: Yetkililerle karşılıklı sohbette bulunduk

Sedat Peker'den 'gözaltına alındı' iddialarına yanıt: Yetkililerle karşılıklı sohbette bulunduk

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sedat Peker Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

inoz inoz:

Dubai'li yetkililerle görüşmüşmüş. Yahu Nato zirvesi öncesi ve sonrasında pozisyon alıp sana verilen emire göre hareket edeceksin. Seninle birlikte yasa dışı iş yapan kim varsa cezasını çeksin. Kimse devleti aciz duruma düşüremez. Kişiler suç işler cezasını çeker. Devlet ise baki kalır.

60
73
yanıtYanıtla
ahmet say:

devlet baki hükümet değil biri gelir biri gider bu olaylarda hükümetin suçu halkın suçumu

yanıt21
yanıt14
Serkan Taş:

Sende halkın milletin yüksek bir mertebeye ulaştırdığı devlet adamı kimliğine büyümesini sagliyan ve ne yazık ki gibi çıkarları menfaatleri için onu yükselten halkı milleti atan satan insanlardansın kendin için kendi çıkarın menfaatin için cabaliyorsun türk milleti için değil

61
35
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

Sayın bakanım, tosuncuk kayip, bitcoinci hala kayıp. ( iki günde yakalanır diyorlardi) bide bu cıktı. Bi şeyler yanlış gibi sanki.

87
5
yanıtYanıtla
Hakan Aytek:

Yok milliyetciyim, turancıyım diyeceksin sonrada vatanını, milletini , devletini dubaideki çakallara satacaksın ve hala adamliktan bahsedecek sin öylemi

46
44
yanıtYanıtla
Gulaab Gulaab:

hükümet devlet değildir pisliği yapan cezasını çeksin..

14
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title