Haberler

Sedanur'un Cansız Bedeninin Bulunduğu Yerden İlk Görüntüler Geldi

Güncelleme:

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cansız bedeni, Paslı köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu.

Kars'ın Kağızman ilçesinde 7 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi, Paslı köyüne 1 km uzakta üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu. Sedanur'un öldürüldüğü belirlenirken, Kars Valisi, olayla ilgili daha önce tutuklanan kişinin başka suçlardan sabıkasının olduğunu, başka gözaltıların da yapılabileceğini söyledi.

MEYVE TOPLAMAYA ÇIKMIŞTI

Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde 16 Eylül'de yabani meyve toplamaya çıkan Sedanur Güzel (9) kaybolmuştu. Köylülerle kırsalda arama çalışmalarından sonuç alamayan aile durumu jandarmaya bildirmişti.

OLAYLA İLGİLİ 1 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Jandarma, AFAD, UMKE, korucular kadavra arama ve iz takip köpekleriyle 7 gün boyunca arama yaptı. Ancak şimdiye kadar bir ize rastlanmamıştı. Sedanur'un kaybolmasına ilişkin soruşturmada şimdiye kadar 1 kişi tutuklandı. O da komşuları Ertan Bozkurt. Olayla ilgili bir televizyon programına da katılan şüphelinin çelişkili ifadeleri dikkat çekmişti.

KARS VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Kars Valisi Rahmi Doğan "Ciddi bir ekip kurmuştuk bugün maalesef acı haber geldi. Gerekli incelemelerden sonra detaylı açıklama yapılacaktır. Ceset köye yakın bir mesafede bulundu. Olayla ilgili tutuklanan komşu Ertan Bozkurt'un geçmişi sağlıklı değil, cinsellikle ilgili önceden işlenmiş suçları var." dedi.

İşte Sedanur'un bulunduğu yer;

Sedanur'un Cansız Bedeni Üzeri Taşlarla Örtülü Vaziyette Bulundu

Sedanur'un Cansız Bedeni Üzeri Taşlarla Örtülü Vaziyette Bulundu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sedanur Güzel Kağızman Eylül Kars 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

İMKANSIZ AMA ELBET BİRGÜN..:

ÇOCUKLARIN MAGANDA KURŞUNUYLA ÖLMEDİĞİ, KÖRPE BEDENLERE SAPIK ELLERİN DOKUNMADIĞI, SOKAKTA YAŞAYAN MAHSUM HAYVANLARIN Bİ TARFLARININ KESİLMEDİĞİ ADALETİN HUKUKUN GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİĞİ BİR ZAMAN GAVUR DİYE HİTAP ETTİĞİMİZ BU MEMLEKETTEN DÖNERİM BELKİ

9
0
yanıtYanıtla
biz dönemeyiz:

gercekten insan ürperip tiskiniyor artik ya bu kacinci o köylerin hali ne öyle heryer tas cöp yigini samanlarida yaymislar etrafa ya onlari balya yapip koysaniza samanliginiza böyle yerler sapiklar icin kolay oluyor cocuklarin gülüp oynayabilecegi hicbirsey yok orda insan cevresini bi temizler enazindan

yanıt6
yanıt0
mustafa:

kac gündür nerdeydiniz arama ekiplerine etrafi acmak icin bir makina bile vermediniz, yoksa devletin arac gereclerini baskalarina kiraya verip ondandami para kazaniyorsunuz etrafiniz bakimsizliktan harabeye dönmüs otlar insan boyunda ve siz orada bir vali olarak devleti temsil ediyorsunuz insan söyle cikip su köylere bi ceki düzen verelim demezmi yav aslinda hepsini kaldiracaksin vali nemis ya ne ise yarar nicin maas alir huzulü masraf

6
0
yanıtYanıtla
Yağmur:

Lütfen bunu yapan yaratığı en ağır cezayla cezalandırın. Devlet büyüklerimizden rica ediyoruz bu kaçıncı çocuk ölümü herkesin canı ciğeri bu çocuklar hepimizin bu manyak insanları idam edin. En adil çözüm bu. . .

5
1
yanıtYanıtla
TOKATLI:

Ah. yavrum benim. Küçücük beden onca taşı nasıl kaldırsın. İki ayakları merhametsizler, vicdansızlar. nasıl kıydınız. üzerine o taşları koyarken hiç mi içiniz acımadı. canınız yanmadı! Allahım sen koru evlatlarımızı, Şu cani insanların yüreğine sevgi ver, insanlık ver. . . Bir daha duymayalım, taciz, tecavüz, kayıp kız çocukları, toprağa gömülmüş bedenler artık son bulsun! Allah ailesine sabırlar versin. Yapanların tırnak uçlarına kadar acı çeke çeke gebermelerini nasip etsin inşallah. . .

5
0
yanıtYanıtla
nasuh:

artık günlük cinayet vakaları haber edilmez oldu, dün haberlerde bir sürü otopark yüzünden , alacak yüzünden, vs vs cinayet haberleri vardı, birini bile yazmadınız. hırsız gazeteciye 1 saat sonra çıkarım diyor, mahkeme 1 saatte salıyor yazılmıyor, halkta yeni yeni jeton düşmeye başladı, buradan yazıyorum, kovboy filmlerine döndük. herkes silahşör, herkes mafya, herkes pisikopat olmuş.

3
1
yanıtYanıtla
LANET:

HADİ HEP BERABER İDAM İDAM İDAM ZİKRİNİ ÇEKELİM. İDAM DİLEKLERİMİZİ ULULARIMIZA İLETELİM. BİR KURTARICI BİR SÜPERMEN BEKLEYELİM GÖKYÜZÜNE BAKARAK. . . VALLAHİ ALEMLERİN ANAYASASI OLAN KİTAPTA TÜM HAKLAR VERİLMİŞ. MESELA BÖYLE DURUMDA O ADAMIN İDAM EDİLİP EDİLMEYECEĞİNE ÇOCUĞUN AİLESİ KARAR VERİR. DEVLETTE BAŞÜSTÜNE DER UYGULAR. YANİ ALEMLERİN ANAYASASI OLAN KİTABA SAHİP OLAN VE ONUNLA HÜKMEDEN DEVLETTE GEÇERLİDİR BU. VAR MI O DEVLET? BİZ YİNE DE GİDELİM GODAMANLARIN KAPISINDA HAK DİLENELİM.

4
0
yanıtYanıtla
ARTIK SUSMAYALİM:

Yeter artık nereye kadar daha kaç küçük beden toprak olacak daha kaç küçük beden istismara maruz kalacak nerde devlet nerde hukuk buna artık idam getirmelidir yoksa daha çok çocuk kaybederiz daha çok pislikler elini kolunu sallayacak daha çok canımız yanacak Allahınız varsa idam getireceksiniz yeter artık

4
0
yanıtYanıtla
semra:

AH YAVRUM YA O PİSLİĞİN ELLERİNDE Mİ CAN VERDİ ACABA?NASIL İNSANLAR OLDUK KÜÇÜCÜK YAVRULARA GÖZ KOYACAK KADAR NASIL HAYVANLAŞTIK. . BU İŞİ PARA İÇİN YAPAN ONLARCA YER VARKEN BU SEBİYE Mİ KALDIN KÖPEK!!!!

3
0
yanıtYanıtla
biri:

Allah kahru perisan eylesin bu serefsizligi ve insanliktan cikan caniyi. hicmi acimadin be insafsiz, senin gibiler kahar olsun insallah. Eziyet etsinler sanada inim inim inle ölümlerin en kötüsünü yasa, hatta ölme izdirap cek insallah. o ufacik minicik bedene nasil yaparsin bunu tirnaklarina kadar söksünler serefsiz herif. yeter artik cocuklar ölmesin, kirli eller hapisde iskence ceksin hemde toplulukta izlesin. Allah Ailesine ve bizlere sabir versin, Sedanur bizimde Kizimiz. Nur icinde uyu can

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title