Haberler

Şarkıcı Simge Sağın 4 Yıllık Sevgilisinden Ayrıldı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, yaklaşık dört senedir birlikte olduğu erkek arkadaşı Ozan Bayraşa ile ilişkilerini tükendikleri için sonlandırdığını açıkladı.

Şarkıcı Simge Sağın, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ozan Bayraşa ile yollarını ayırdı.

"İKİMİZDE YORULUNCA MEDENİ ŞEKİLDE AYRILDIK"

Biten ilişkisi hakkında konuşan Sağın, "Tükendiği için bitti. Ozan'la 4 yıllık çok güzel bir ilişki yaşadık fakat dostluk çerçevesinde ilişkimizi sonlandırma kararı aldık. İkimiz de yorulduk ve medeni bir şekilde ayrıldık. Ayrılalı 1 hafta 10 gün kadar oldu.

Şarkıcı Simge Sağın 4 Yıllık Sevgilisinden Ayrıldı

"ENERJİMİ SAĞLIĞIMA VE İŞİME HARCAMAYA ÇALIŞIYORUM"

Enerjimi sağlığıma, işime harcamaya çalışıyorum. Herkes iyi olsun istiyorum, Ozan'ın da iyi olmasını istiyorum."

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul, Şişli'de doğmuştur. Muzisyen bir babanın kızı oluşu hayatının her anında müzikle iç içe büyümesine sebep oldu. 12 yasında gitar çalmaya ve besteler yapmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünde öğrenim gördü.

Simge Sağın, öğrencilik sürecinde popüler müzik camiasında çalışmaya başlayan Simge, ilk profesyonel deneyimini Zeynep Dizdar orkestrasında kazandı. Daha sonrasında Gülşen'e 4, Yaşar Günaçgün'a 2 ve Serdar Ortaç'a 2 sene sahnede vokalist olarak eşlik etti.

Şarkıcı Simge Sağın 4 Yıllık Sevgilisinden Ayrıldı

2007 yılında başrollerinde Vahide Perçin, Talat Bulut, İlhan Şeşen'in oynadığı "Annem" adlı dizi için Kıraç ile düet yaptı. Süper FM'in jeneriği gibi sahne deneyimleri dışında pek çok jenerik ve dizi müziği çalışmasını seslendirdi.

Simge Sağın, Erdem Kınay prodüktörlüğündeki "Yeni Çıktı" adlı ilk albümünü 2011 yılında yayınladı. 2015 yılında "Miş Miş" adlı ilk teklisini çıkardı.

Şarkıcı Simge Sağın 4 Yıllık Sevgilisinden Ayrıldı

Şarkıcı Simge Sağın 4 Yıllık Sevgilisinden Ayrıldı

Şarkıcı Simge Sağın 4 Yıllık Sevgilisinden Ayrıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç DOST Partisi İlhan Şeşen İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

ERSAN:

BURNUNU ÇEKTE HABERLERİ OKUYALIM

11
1
yanıtYanıtla
ads:

BENCE ÜLKEDE BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLMELİ ÇOK ÖNEMLİ BİR HABER

11
0
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal:

Adam zaten korkuluk gibi. . . Hemen kurtul

7
1
yanıtYanıtla
Sera:

Bu kadında kim bizene tükenmişse

5
2
yanıtYanıtla
büşra:

simgecim bos ver elini sallasan ellisi

5
2
yanıtYanıtla
6 tı lı:

burun farkıyla çok yarış kazanır

7
0
yanıtYanıtla
Lll:

Çokta tın

7
0
yanıtYanıtla
ASLI:

4 YIL!!! FAZLA BİLE TAKILMIŞINIZ. HAYAT 1 ERKEĞE BAĞLANIP KALMAK İÇİN ÇOK KISA VE GÜZEL. PARAN VAR GENÇ İKEN GEZ TOZ YENİ AŞKLARA YELKEN AÇ YENİ MACERALARDAN KORKMA HAYATIN TADINI ÇIKAR.

2
4
yanıtYanıtla
devil 666:

bende bittim tükendim ah ah bu aşk beni bitirdi

5
0
yanıtYanıtla
büşra:

aşk yorar

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title