Haberler

Şarkıcı Sıla: Artık Susmayı Tercih Ediyorum

Güncelleme:

Yenikapı mitingiyle ilgili sözleri tepki çeken şarkıcı Sıla, konuyla ilgili açıklama yapmayacağını belirterek, "Artık susmayı tercih ediyorum. Hiçbir şekilde konuşmak istemiyorum" dedi.

'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile ilgili açıklaması olay olan şarkıcı Sıla, Bodrum'da ortaya çıktı.

UZUN SÜREDİR GÜNDEMİ MEŞGUL EDİYOR

Sıla, 7 Ağustos'ta İstanbul-Yenikapı'da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile ilgili "Darbeye karşıyım ama bu şova katılmayacağım" demişti. Bu sözlerin ardından özellikle sosyal medyada hedef tahtasına konan Sıla'nın bazı konserleri de iptal oldu. 3 Eylül'deki konserine kadar konuşmama kararı alan ünlü şarkıcı, Bodrum'da yakın dostları Mustafa-Gül Oğuz'un yazlığında ortaya çıktı.

3 EYLÜL'DE KONSERİ VAR

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sıla, muhabirlerin "Harbiye Açıkhava başta olmak üzere bazı konserlerinizin iptali için ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Artık susmayı tercih ediyorum. Hiçbir şekilde konuşmak istemiyorum. Çünkü ne yazık ki yanlış anlaşılıyorum. 3 Eylül'de, Bodrum Antik Tiyatro'da konser vereceğim" yanıtını verdi.

DİKENLERE TAKILDI

Bu arada Sıla'ya, Bodrumlu hayranlarından ilgi büyüktü. Otoparktaki aracına binmek üzereyken fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayan ünlü şarkıcı, "Tamam geliyorum" dedi. Ama yanlarına giderken, araçla dikenli çalılar arasında sıkıştı. Sıla, düştüğü duruma kahkahayla güldü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İstanbul Bodrum Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
title