Haberler

Sarıkamış Şehitleri "Kar'a Yazılan Türkülerle" Anılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü, Sarıkamış şehitleri anısına “Kar’a Yazılan Türkülerle Sarıkamış Şehitleri” programı düzenliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü, Sarıkamış şehitleri anısına "Kar'a Yazılan Türkülerle Sarıkamış Şehitleri" programı düzenliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü tarafından yarın İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenleyecek. Ünlü sanatçıların katılacağı programda fotoğraf sergisi, konferans, belgesel film gösterimi ve 6 dilden oluşan bir konser yer alacak. Sanat yönetmenliğini Recep Ergül'ün yaptığı programda, Sarıkamış üzerine yaptığı çalışmalarla bilinen Prof. Dr. Bingür Sönmez konferans verecek. Gecede Orhan Gencebay'ın "Vatan Sağolsun" adlı klibi ilk kez seyirciyle buluşacak. Zara, Sümer Ezgü, Gökhan Güney, Selim Bölükbaşı, Yadigar Altay ve Şahin Arıkan da, Sarıkamış şehitleri üzerine söylenmiş Türkçe, Gürcüce, Çerkesce, Kürtçe, Lazca ve Arapça türküler seslendirecek.

Sinema sanatçısı Oktay Kaynarca'nın asker mektubu ve şiir okuyacağı programda, ünlü hafız ve mevlithan Amir Ateş ise şehit ilahileri seslendirecek. 60 kişilik Üsküdar Musıki Cemiyeti Korosu da Yemen'den Sarıkamış'a gelen askerler için şef Yıldırım Bekçi yönetiminde yemen türküleri seslendirecek.

Katılımın ücretsiz olacağı "Kar'a Yazılan Türkülerle Sarıkamış Şehitleri" programı yarın saat 19.00'da başlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıkamış Yemen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title