Haberler

Şanlıurfalılar Sıra Gecesinde Buluştu

Seyhan Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği (SEY-ŞUD) tarafından, 11 Nisan Şanlıurfa’nın 95’inci kuruluş dönümü nedeniyle gecikmeli düzenlediği "Tatlı Saz Grubu ile Urfa Sıra Geceleri" renkli görüntülere sahne oldu.

Seyhan Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği (SEY-ŞUD) tarafından, 11 Nisan Şanlıurfa'nın 95'inci kuruluş dönümü nedeniyle gecikmeli düzenlediği "Tatlı Saz Grubu ile Urfa Sıra Geceleri" renkli görüntülere sahne oldu.

SEY-ŞUD'un Erten Otel'de düzenlediği geceye Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bahadır Dinçer, MHP Adana Milletvekili Adayı Mehmet Ali Arslan ve çok sayıda Seyhan Şanlıurfalılar ve Dayanışma Kültür Derneğinin üyesi katıldı.

Gecede bir konuşma yapan ŞEY-ŞUD Başkanı Mehmet Tatlı, Şanlıurfalı olmanın bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Tatlı, "Burada bulunma amacımız Şanlıurfamızın kurtuluşunun 95. yıl dönümünü kutlamak. Bazı aksaklıklardan dolayı gecemizi ileri bir tarihe aldık ama böyle geceler bizim birlik ve beraberliğimiz için çok önemli" dedi.

Halayların çekildiği, pistin bir an boş kalmadığı gece, fasıl eşliğinde Şanlıurfa'nın "Milli yiyeceği" çiğ köfte yapımı ve ikramıyla sürdü.

Gecede bir konuşma yapan ŞEY-ŞUD Başkanı Mehmet Tatlı, Şanlıurfalı olmanın bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Tatlı, "Burada bulunma amacımız Şanlıurfa'mızın kurtuluşunun 95. yıl dönümünü kutlamak ve Urfalı hemşerilerimizle bir arada olmaktır . Bazı aksaklıklardan dolayı gecemizi ileri bir tarihe aldık ama böyle geceler bizim birlik ve beraberliğimiz için çok önemli.Seyhan Şanlıurfalılar Derneği herhangi bir derneğin şubesi değildir" dedi

Geceye Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bahadır Dinçer, MHP Adana Milletvekili Adayı Mehmet Ali Arslan, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Can ve çok sayıda Seyhan Şanlıurfalılar ve Dayanışma Kültür Derneğinin üyesi katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Akyürek Mehmet Tatlı Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title