Haberler

Şanlıurfa İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

2013 yılı üçüncü dönem İl Koordinasyon Kurulu Genel Değerlendirme Toplantısı, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç başkanlığında Şanlıurfa Valiliği Konferans salonunda gerçekleştirildi.

2013 yılı üçüncü dönem İl Koordinasyon Kurulu Genel Değerlendirme Toplantısı, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç başkanlığında Şanlıurfa Valiliği Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Celalettin Güvenç'in yanı sıra Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, kaymakamlar, belediye başkanları ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantı gündeminde 2013 yılı yatırım programında yer alan, uygulanan ve uygulanacak projelerin dağılımı ve kaynak ayırımı yer aldı. Vali Güvenç, toplam proje bedeli ve kurumlara dağılımı hakkında konuşmasında şu bilgilere yer verdi:

"İlimizde yürütülmekte olan 613 adet projenin toplam bedeli 8 milyar 632 milyon 716 bin 457 TL'dir. Proje bedelinin 3 milyar 704 milyon 791 bin 825 TL'si önceki yıllarda harcanmıştır. Dönem sonu itibariyle toplam nakdi gerçekleşme yüzde 68,43'tür.24 Temmuz 2013 tarihi itibariyle toplam613 adet projeden 124'ü bitirilmiştir. Genel olarak İlimizdeki yatırımlar; tarım, ulaştırma, sağlık, eğitim ve enerji sektöründe yoğunlaşmaktadır" dedi.

Vali Güvenç, Proje bedellerinin yüzde 51'inin tarım, yüzde 31'inin ulaştırma, yüzde 5,3'ünün Enerji, yüzde 3,4'ünün sağlık, yüzde 3'ünün eğitim, yüzde 2'sinin turizm ve yüzde 4,3'ünün diğer kamu hizmetleri ve diğer sektörlere ait olduğunu belirtti.

Tarım, ulaştırma, sağlık ve eğitim sektörü başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlara ait 613 projenin gerçekleşme aşaması hakkında ilgili kurum amirleri brifing verdi. Şanlıurfa'da toplam 613 adet projenin; 63'ü İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, 214'ü Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş ne, 96'sı Devlet Su İşleri 15. Bölge Müdürlüğüne, 28'i Karayolları 9. Bölge Müdürlüğüne, 25'i İl Sağlık Müdürlüğüne, 37'si Şanlıurfa Belediyesine, 16'sı Vakıflar Bölge Müdürlüğüne, 23'ü İller Bankası 10. Bölge Müdürlüğüne, 111 projenin de diğer kurumlara ait olduğu verilen bilgiler arasında yer aldı.

Vali Celalettin Güvenç, koordinasyon kurulu üyelerinin görüşlerini açıkladığı toplantıda talepleri de aldı. Ayrıca Vali Güvenç kurumların, koordinasyonu sürekli sağlamasını isteyerek, koordinasyon kurulu toplantılarına sorunların işbirliğiyle çözülerek gelinmesini diledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title