Haberler

Samsunspor aşkı tüm yolları açtı

Güncelleme:

Samsunspor aşkı tüm yolları açtı

Terme Belediyesi ekipleri, karla kaplı 100 km'lik yolu açtı

SAMSUN - Samsun Terme Belediyesi, Samsunspor maçı öncesinde vatandaşların ulaşımda aksaklık yaşamaması için yaklaşık 100 km'lik karla kaplı yolu kullanıma açtı.

Soğuk hava etkisinin altında olan Samsun'da birçok ilçede yollar ve kırsal kesim karla kaplandı. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ise 21 Ocak Cuma günü kendi sahasında Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Kar yağışının etkili olduğu Terme ilçesinde belediye ekipleri hem vatandaşların mağduriyet yaşaması hem de maça gidecek taraftarların ulaşımda aksaklık yaşamaması için karlı kaplı yolları açtı.

Örencik, İlimdağ, Ambartepe, Kesikkaya ile Kocamanbaşı Mahalleleri ile birlikte ara sokaklar dahil toplamda yaklaşık 100 km yolu kardan temizleyen ve ulaşıma açan Terme Belediyesi ekipleri, tüm gün uğraşarak ilçede kardan dolayı ulaşıma kapalı yol bırakmadı. Yapılan çalışmaları kayıt altına alan personel ise, karla mücadelede çektiği videoda şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Termeli hemşehrilerimiz, Samsunspor'umuzun Kocaelispor ile oynayacağı maçta bütün Termelilerin statta olmasını isteriz. Bundan dolayı da karla kaplı yollarımızın tamamını açıyoruz. Samsunspor'umuza Süper Lig yolunda başarılar dileriz.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsunspor Samsun Terme Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title