Haberler

Son Model Otomobiller Samsun'da Görücüye Çıktı

Güncelleme:

Samsun'daki Otoshow Fuarı VIP davetlilerin katılımı ille açıldı. Özel açılışda mankenler Şenay Akay ve Ece Gürsel son model araçlarla poz verdi.

18 - 23 Kasım tarihleri arasında, Samsun TÜYAP'da düzenlenen fuarın açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yanı sıra VIP davetliler katıldı.

Fuarda 14 otomobil üretcisi son model araçlarını sergiledi. Oto aksesuar firmalarıda fuarda yerini aldı. Mankenler Şenay Akay ve Ece Gürsel de araçlarla poz verdiler.

Öğrencilerin ücretsiz gezeceği fuarın giriş ücreti ise 5 TL.

İKİ MOTORLU BMW'DE FUARDA

BMW'nin kompakt bir otomobilin tüketim ve emisyon değerlerine sahip ilk spor otomobil diye tanımladığı BMW i8'de fuarda sergileniyor. Plug-in hibrid otomobilin kalbi elektrik motoru ve yanmalı motorun kusursuz senkronizasyonunda oluşuyor.

BMW i8'in akıllı hibrid sistemi elektrik motoru ile benzinli motorun avantajlarını birleştiriyor. 131bg (96kW) gücündeki elektrik motoru ön aksın üzerinde. Arka aksın itişi 231bg (170kW) azami performansa ve 320Nm'ye kadar torka sahip, 1,5 litre hacminde, üç silindirli, benzinli bir BMW TwinPower Turbo motorla sağlıyor. İkili birlikte BMW i8'i 0'dan 100km/sa hıza 4,4 saniyede ulaştırıyor.

BENZİN YAKMIYOR KOKLUYOR

100 kilometrede yalnızca 2,5* litre yakıt tüketilir ve 59gr/km emisyon üretilir.

SKODA'NIN YENİ VE DİNAMİK YILDIZLARIDA FUARDA

Çek üretici Skoda'nın Türkiye pazarına yeni sunduğu üretilmiş en güçlü Octavia olan Octavia RS ve Combi Rs Fuarda sergileniyor. Skoda'nın dinamik modelleri Octavia Sedan, Yeti, Rapid Sedan, Superb, Superb Combi de otomobil severlerin beğenisine sunuldu.

TOYOTA YARİS HYBRİD İLK KEZ SAMSUN'DA

Hibrit teknolojisine liderlik yapan Toyota, B segmentinin ilk hibrit modeli Yaris Hybrid'de fuada yerini aldı.

Toyota, hibrit otomobiller batarya kiralama maliyetleri olmayan, şarj istasyonu ve benzeri alt yapı gereksinimi duymadan hibrit teknolojisini orta ve uzun vadede en ekonomik ve ekolojik çözüm sunmasıyle dikkat çekiyor.

KLASİK OTOMOBİLLERDE MERAKLILARINI BEKLİYOR

1950 ve 1960 yıllarda üretİlen klasik ototmtobillerde faurda sergileniyor. Araçlay yüksek kondisyonaları ile beğeni topladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ece Gürsel Şenay Akay Samsun Skoda Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (4)

kadını teşhir malzemesi gibi kullanan zihniyetmobilWeb@haberler.com:

Peki o kadinlar ne için gorucuye cikti.. Neden kadinin dişiliğini kullanarak reklam malzemesi olarak kullanirlar sürekli... İslamın kadına verdiği değeri hiçbir sistem vermemiştir veremeyecektir..

14
4
yanıtYanıtla
e.pry:

Biscolata Reklamlarında Neden Erkek Mankenler Kullanılıyorsa Araba Reklamında da Kadını Kullanıyorlar. . . Sebebi Çok Açık. . .

3
0
yanıtYanıtla
özgür:

neden aklınız hep başka yerlerde. o kızlar bu isi yapıyor hayatlarını böle kazanıyorlar ayıptır yaaa. saçma sapan dusuncelerinizden arının artık yeter

0
0
yanıtYanıtla
ali barış:

helal sana kardaş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title