Haberler

Samsun Esob'un Yeni Başkanı Eyüb Güler Oldu

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanlığı Genel Kurulu’nda Hacı Eyüb Güler, 12 oy farkla seçimi kazandı.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanlığı Genel Kurulu'nda Hacı Eyüb Güler, 12 oy farkla seçimi kazandı.

Samsun ESOB'un yapılan genel kurulunda Samsun Bakkallar Odası Başkanı Hacı Eyüb Güler ile Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş yarıştı. Seçimde Ahmet Akbaş 247 oy alırken, Hacı Eyüb Güler ise 259 oy alarak Samsun ESOB'un yeni başkanı seçildi.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Kurulu Samsun Fuar İçi'nde bir düğün salonu'nda gerçekleştirildi. TESK Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Alan'ın divan başkanlığını yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet ve denetim raporlarının okunmasıyla başladı. Kurulun açılış konuşmasını yapan Samsun ESOB'un 14 sene başkanlığını yapan Metin Genççakır, "Bugün burada çok önemli bir iş için toplandık. İnşallah hep birlikte bu camianın geleceğini oylarımızla yön vereceğiz. İnanıyorum ki, dostluk ve kardeşlik ve dostluk havasında bu seçimleri gerçekleştireceğiz. Bu seçimler tüm camiamıza hayırla uğurlu olsun" dedi.

Samsun ESOB Başkan Adayı ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, "Esnaf Odaları Birliği'ne adaylık çalışmalarıma yaklaşık üç yıl önce başladım. Esnaf ve sanatkarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını tüm esnaf oda temsilcileri gibi biz de yakinen bilmekteyiz. Özellikle küçük esnaf odalarına ayakta kalabilmeleri için gerekli destek sağlanacak. Kuracağımız online sistem ile hiç bir esnafımız ilçesinden buraya sicil işlemi için gelmeyecek. Esnaf ve sanatkar için hazırladığımız bir çok proje ile göreve talibiz" diye konuştu.

Samsun ESOB Başkan Adayı ve Samsun Bakkallar Odası Başkanı Eyüb Güler ise 25 yıldır esnaf camiasını içinde olduğunu hatırlatarak, "Göreve gelirsek alışılmışın dışında bir hizmet anlayışı sergileyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Birlik ve beraberliğimiz artarak çoğalacak. Hiçbir sorunumuz çözülemez değildir. Her meselenin bir kolayı vardır. Yeter ki üstüne düşelim. Biz ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Samsun ESOB'u bir marka yapacağız" dedi.

Genel kurula katılan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ise genel kuruldan çıkacak sonucun hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu listelerinde yer alan isimlerin tanıtılmasının ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde Ahmet Akbaş ve Eyüb Güler oylarını kullanarak birbirlerine başarı dileğinde bulundular. Saat 17.00'de seçimin sona ermesinden sonra sandıklar açılarak oylar sayıldı. Sayım sonucunda Ahmet Akbaş 247 oy alırken, Hacı Eyüb Güler ise 259 oy alarak Samsun ESOB'un yeni başkanı seçildi.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin yeni başkanı olan Hacı Eyüb Güler'in listesi şu isimlerden oluştu: "Ali Razı Kısa, İsa Acar, İlyas Aşçı, Emin Aysan, Yılmaz Yiğit, İmdat Akay, Enver yılmaz ve Ercan Coşkun." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title