Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nail Kırmacı, Kavak ilçesini ziyaret etti.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nail Kırmacı, Kavak ilçesini ziyaret etti.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergin Taş'ı ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi alan Kırmacı, daha sonra Genç Çiftçi Desteği programından yararlanan çiftçilerin tesislerini gezdi.

Kırmacı, işletmelerle ile ilgili herhangi bir olumsuzluk durumunda zaman kaybetmeden ilçe müdürlüğünün haberdar edilmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra müdürlük personeli ile bir araya gelen Kırmacı, sorun ve önerilerini dinledi.

Ladik'de futbol turnuvası

Ladik Ülkü Ocağının "Damarındaki asil kanı kirletme" adıyla düzenlediği halı saha futbol turnuvası başladı.

Turnuvaya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, okul takımlarının yanı sıra esnaf ve vatandaşların oluşturduğu 16 takım katılıyor.

Ladik Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Kökden, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, milli manevi değerlere, ailesine, vatanına bağlı birer fert olarak yetişmesini istediklerini dile getiren Kökten, turnuvanın da bu kapsamda düzenlendiğini kaydetti.

Turnuva, 16 Kasım Perşembe günü sona erecek.

Ladik'te asfaltlama çalışmaları

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, asfaltlama yapılan yolların yerinde inceledi.

Mahallelerde eş zamanlı başlatılan asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini anlatan Özbalcı, "Birçok yerde altyapısı tamamlanan yolların yapımını bitirmek üzereyiz. Yaklaşan kış mevsimi nedeniyle kar yağmadan çalışmaları yetiştirmek için çalışıyoruz." dedi.

Belediye ekiplerinin ayrıca yol bakım ve onarım hizmetlerini de yürüttüğünü belirten Özbalcı, altyapı ve üstyapı sorunu olmayan, modern bir Ladik oluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Selim Özbalcı Kavak Ladik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title