Haberler

Feci ölüm! 3 çocuk babası, 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Güncelleme:

Samsun'da İl Müftülüğü'nde memur olarak çalışan 3 çocuk babası adam, evinin 5. katındaki pencereden düşerek hayatını kaybetti.

Samsun'un İlkadım ilçesi Karasammun Mahallesi'nde edinilen bilgiye göre, Samsun İl Müftülüğü'nde memur olarak çalıştığı öğrenilen din görevlisi 54 yaşındaki Metin Ömür 5. kattaki evinin penceresinden düştü.

KOMŞULAR SESE UYANDI

Sabah saat 07.30 sıralarında komşular duydukları ses üzerine apartmanın yan tarafından baktıklarında Metin Ömür'ü sert üstü yerde yatar halde görünce polise ve 112 ekiplerine haber verdiler. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan araştırmada Metin Ömür'ün olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

3 ÇOCUK BABASIYDI

3 çocuk babası Metin Ömür'ün tansiyon hastası olduğu ve ailesine pandemiden dolayı emekli olmayı düşündüğünü söylediği öğrenildi. Metin Ömür'ün cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İlkadım Samsun Memur Haberler

Bakmadan Geçme

Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (4)

Büşra:

Kim bilir hangi günahların ve kul hakkı ihlallerinin yükü altında hissetti kendini de ancak hepsinden vazgeçerse ve canını affedilmek uğrunda kurban verip hayatta elinde olan herşeyi feda ederse kurtulacağını anlamıştı. İşsizler de dua ediyor araştırıyor ama maaş almıyorlar; diyanet personeli kamu kaynaklarından geçiniyor ama vergisini ödeyenlerin değil de bürokratların; kamu çalışan ve yöneticilerinin gönlünü hoş tutacak şekilde bir din anlatıyorlar. Mutaffifin suresi de böyle dövüyor.

2
5
yanıtYanıtla
Gakkoş:

Eğer bu arkadaşımızı tanımış olsaydın gönlünün ne kadar insan sevgisiyle dolu olduğunu görseydin eminim ki bu yazdığından sen de utanırdım

yanıt0
yanıt2
rtref:

Gecim ssıkıntısından intihar etmemiştir düşmüştür yakında köprüden düştü bileğini bıcak kesti tabancasını temizlerken kendini vurdu haberleri cıkmaya başlar

3
1
yanıtYanıtla
Aylin:

Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin inşallah. Kaza yada intihar ecel gelmiş şu rezil dünyadan kurtulmuş keşke bende ölsem kurtulsam.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title