Haberler

Sami Hoştan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, Susurluk ve Ergenekon davası sanıklarından Sami Hoştan, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye ünlü isimler çelenk gönderdi.

Hayatını kaybeden Susurluk ve Ergenekon davası sanıklarından Sami Hoştan, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye emekli General Veli Küçük ve Sevgi Erenerol gibi isimler katılırken, Sedat Peker, Sedat Şahin ve Ayhan Çarkın ise çelenk gönderdi.

CENAZEYE ÜNLÜ İSİMLER ÇELENK GÖNDERDİ

Susurluk ve Ergenekon davası sanıklarından işadamı Sami Hoştan için Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Ergenekon davası sanıklarından emekli General Veli Küçük, Türk Ortodoks Patrikhanesi Basın Sözcüsü Sevgi Erenerol ve Doç. Dr. Emin Gürses gibi isimler katıldı. Yoğun ilginin olduğu cenaze törenine Sedat Peker, Sedat Şahin, İbrahim Tatlıses ve Ayhan Çarkın ise çelenk gönderdi. Cenazede Sami Hoştan'ın annesi Makbule Hoştan ve eşi Nuriye Hoştan taziyeleri kabul etti.

VELİ KÜÇÜK DUYGULARINI PAYLAŞTI

Cenazede konuşan emekli General Veli Küçük, "Üzgünüz. Çok sevdiğimiz bir kardeşimizi kaybettik. Söylenecek bir şey yok. 35-40 senedir tanıdığım bir arkadaşımdı. Aile dostumuzdu. Biz cezaevinde de beraberdik. Aynı koğuşta kalıyorduk. Sık sık hastanede yanına gidiyordum, ailesiyle ilgileniyordum. Amcaları sayılırım çocuklarının. Sürekli görüşüyordum. Aynı koğuşta kaldığımızda da rahatsızlığı vardı. Pek tedavi de olamadı cezaevinde. Şartlar müsait değildi. Allah rahmet eylesin" dedi.

"HAPİSTE BİZE YARDIMCI OLDU"

Ergenekon davası sanıklarından Doç. Dr. Emin Gürses ise, Sami Hoştan ile hapishanede birlikte kaldıklarını hatırlatarak, "Hapiste zaten hastalığı nüksetmişti. Göndermediler hastaneye. İlerledikten sonra tahliye oldu. Sonra çoğu zamanını da hastanede geçirdi. Geç kalınmıştı maalesef Muzaffer Tekin'de olduğu gibi. Muzaffer Tekin de hastalanınca çıkarmadılar, sonra oradaki profesör arkadaş 'geç kaldınız' dedi. Sami abiyi çok severdik. Hapiste bize yardımcı oldu. Büyüğümüzdü. Allah rahmet eylesin. En son hastanede görüşmüştük" ifadelerini kullandı.

Türk Ortodoks Patrikhanesi Basın Sözcüsü Sevgi Erenerol ise, "İyi bir insandı. Vatanına ve milletine aşık bir insandı, Allah toprağını bol etsin" şeklinde konuştu.

Kılınan cenaze namazının ardından Hoştan'ın cenazesi, defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sami Hoştan Sedat Peker Veli Küçük Susurluk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

MÜCAHİT 61:

darısı milletten haraç yiyip, sefa süren tüm dürzülere, bir de tekbir getirmiyorlarmı sinir olmamak elde değil elin uyuşturucu baronuna tekbir getiriyolar ne sığır insanlarsınız ya. . .

38
2
yanıtYanıtla
KenanmobilWeb@haberler.com:

Cehennem ateşi seni bekliyor çakma mafya :

21
8
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Dünyanın adaleti bu işte. Hırsızlık yapıp çalan, Milletin malını götüren, yolsuzluk yapıp, yetiminhakkını gasp eden Yer altı dünaysının adamları, şimdi onlara MAFYA diyorlar. Cenazesinde kimsenin çıtı çıkmıyor, Haklarını ''Haram edenler'' falan da çıkmıyor. Bir de Dünkü Kenan Evren Paşanın ceazesine bakınız. Türkiye'' yi, uçurumun kenarından alan, kaostan kurtaran devletadamına yapılan muameleye bakın? Herkeste bir afra-tafra, demokratlık ayakları. Ayıptırbu dünya kimseye kalmayacaktır.

22
3
yanıtYanıtla
ERKEK EŞŞEK:

Bu sefer gerçekten yer altı mafyası olmuş. Devamlı yerin altında olacak, Kral olsan ne yazar, gireceğin iki metre mezar.

20
3
yanıtYanıtla
THE GALATAmobilWeb@haberler.com:

Dunya temizleniyooo.byyy zebaniler seni bekliyo...hakkimi helal etmiyorum.

17
6
yanıtYanıtla
El TurcoMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin Sami abi

7
14
yanıtYanıtla
MİTHAT:

MEKANIN CENNET OLSUN SAMİ ABİ

11
10
yanıtYanıtla
DünyamobilWeb@haberler.com:

cenazeye bi baksana hep illegal Ayhan çarkın ülkücü kabadayı hasan kaygusuz tetikçi bogaç gladyo Veli paşa ve digerleri türkiyenin haline bak vay be

12
6
yanıtYanıtla
kamil kuşkondurmaz.Mobil-ANDROID:

Allahın rahmeti üzerine olsun.Tanımayan arkadaşlar bir sürü saçma saoan şeyler yazmışlar.sami amca 30yıldır bu ülkenin resmi yapılmayacak işlerini yaptıran adamdı.

6
10
yanıtYanıtla
emirer:

müstehakkını bulsun.

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title