Haberler

Sakıp Sabancı Sevdiği Şarkılarla Anıldı

İş ADAMI Sakıp Sabancı ölümünün 8.yılında yakınları ve arkadaşları tarafından düzenlenen konserle anıldı Ahmet Özhan tarafından seslendirilen şarkılar sonrası sahneye çıkan Sabancı'nın dostları "Eski dostlar" şarkısını seslendirdi.2004 yılında...

İş ADAMI Sakıp Sabancı ölümünün 8. yılında yakınları ve arkadaşları tarafından düzenlenen konserle anıldı Ahmet Özhan tarafından seslendirilen şarkılar sonrası sahneye çıkan Sabancı'nın dostları "Eski dostlar" şarkısını seslendirdi.

2004 yılında vefat eden iş adamı Sakıp Sabancı için, Sabancı Center'da düzenlenen konsere Sakıp Sabancı'nın kardeşi Erol Sabancı, yeğenleri Serra ve Sevil Sabancı, kızı Dilek Sabancı, torunu Melissa Sabancı Tapan, yengesi Sevda Sabancı, yeğeni Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Zafer Kurtul, Yılmaz Ulusoy, Semahat Arsel, Erdoğan Demirören, Rahmi Koç, Orhan Gencebay, Perran Kutman ve İzzet Günay'ın da aralarında bulunduğu iş ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

KENDİSİNİ İŞİNE, AİLESİNE VE ÜLKESİNE ADAMIŞTI

Konser öncesinde konuşma yapan eşi Türkan Sabancı, Sakıp Sabancı'nın kendileri için olduğu kadar tüm Türkiye için de çok değerli olduğunu belirtti. Türkan Sabancı, "Kendisini işine olduğu kadar ailesine ve ülkesine de adamıştı" diyerek, bu nedenle Türkiye'de insanların kendisini hala saygıyla hatırladığını söyledi.

Sakıp Sabancı'nın, iş yoğunluğuna rağmen dostlarına vakit ayırmayı da hiç ihmal etmediğini de vurgulayan Sabancı, "Şimdi bu salona baktığımda görüyorum ki bu değer ailemiz için son derece anlamlı. Bugün de bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Sabancı'nın konuşmasının ardından sahneye Ahmet Özhan çıktı. Özhan, Sabancı sevdiği "Kimseyi Böyle Perişan Etme-Allahım Yeter", "Sen Saçlarıma Koşan Aklar Gibisin", "Sevmiyorum Seni Artık Gözlerimi Geri Ver", "Ümitsiz Bir Aşka Düştüm Ağlarım Ben Halime", "Senede Bir Gün", "Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor", "Akşamın Olduğu Yerde Bekle Diyorsun Gelmiyorsun", "Ayrılık Ümitlerin Ötesinde Bir Şehir", "Ömrümüzün Son Saati Çalmadan Gel", "Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında" adlı şarkıları seslendirdi. Aralarında İzzet Günay, Erdoğan Demirören, Tekin Akmansoy ve Orhan Gencebay'ın da olduğu iş ve sanat dünyasından dostları "Eski Dostlar" şarkısını söyledi. Konserin ardından Türkan Sabancı, Ahmet Özhan'a ve saz arkadaşlarına teşekkür ederek, Özhan'a plaket ve çiçek takdim etti. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdoğan Demirören Sakıp Sabancı Sevil Sabancı Ahmet Özhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title