Haberler

Sakarya Büyükşehir Basket Takımında Hedef Şampiyonluk

Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol Spor Kulübü yöneticileri basın mensupları ile kahvaltıda buluşarak yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundular.

Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol Spor Kulübü yöneticileri basın mensupları ile kahvaltıda buluşarak yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundular.

Düzenlenen basın toplantısına Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, yönetici Cavit Akova, takım antrenörü Burak Bıyıktay ve takım kaptanı Can Akın katıldı.

Köse: "İddialı bir takımız"

Bu sene tek hedeflerinin şampiyon olarak üst lige çıkmak olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, "Son iki senedir istediğimiz yerlere varamıyoruz. Final oynamak elbette büyük bir başarı ama biz artık o finali geçmek istediğimiz için geçmiş senelerde kendimizi başarısız buluyoruz. Bu sene finali de geçip şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için hem belediye kanadı hem de iş adamlarımız gerekli fedakarlıkları yapmaya çalışıyor ve bunun akabinde başarının da gelmesini bekliyoruz.İddialı bir takımız ve iddiamızı da biliyorsunuz, hedefimiz mutlaka süper lig. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı'nın Türkiye'deki basketbol camiasında gerçekten çok iyi bir izlenimi var.Şu an için oyuncu eksiğimiz yok gibi gözüküyor ama Ocak ayı sonuna kadar yerli, Şubat ayı sonuna kadar yabancı transfer yapma hakkımız var" şeklinde konuştu.

Bıyıktay: "Sakarya her şeyi hak ediyor"

Konuşmasına sezon öncesi hazırlık dönemi ile ilgili bilgi vererek başlayan antrenör Burak Bıyıktay, "5 Ağustos itibariyle Sakarya'da çalışmalara başladık. Arkasından ayın sekizinden on sekizine kadar Çanakkale'de bir kamp yaptık takımla. Bu arada birkaç eksik oyuncumuz oldu tabii. Birkaç sakat oyuncumuz oldu. Aslına bakarsanız ilk defa dün itibariyle tam takım olduk.Bu arada Ankara'da bir hazırlık turnuvası oynadık. Bu turnuvadan birinci ayrıldık. İnşallah bu birincilikler sezon sonuna kadar gelir.Ben bu sene ilk defa çalışıyorum burada ama organizasyon ve şehir olarak Sakarya her şeyi hakediyor açıkçası" İfadelerini kullandı.

Akın: "Taraftarımızın desteğini bekliyoruz"

Sakarya'da spor kariyerini sürdürdüğü için çok mutlu olduğunu belirterek konuşmasına başlayan takım kaptanı Can Akın, "Sakarya'da oynamak istemeyenin ancak kişisel problemi olabilir. Çünkü ben Anadolu'da çok kulüpte oynadım. İnanın, Sakarya konumu, içeriği ve spora bakış açısı olarak, çok güzel bir şehir. Bu dışarıdan da belli oluyor. Her şeyden önce İstanbul'a çok yakın. Onun dışında spora bakış açısı olarak, gerek belediyenin gerek halkın çok sıcak. Biz kendimizi halkın takımı olarak hissediyoruz. Seyirci gelmediğinde gerçekten çok üzülüyoruz, seyirci geldiğinde ise ekstra performas gösterebiliyoruz. Bu sene şampiyonluk yolunda seyircimize çok ihtiyacımız var. Buradan taraftarımıza sesleniyorum, bize gerekli manevi desteği verirlerse bizimle kesinlikle gurur duyacaklar" dedi.

"Obradovic kabul ederse Fenerbahçe ile hazırlık maçı oynayacağız"

Geçen sene lig öncesinde Beşiktaş ile bir hazırlık maçı oynandığının hatırlatılıp, bu sene bu tarz bir açılış maçı olup olmayacağı sorusuna yönetici Cavit Akın, "Şu anda Fenerbahçe Ülker takımı Topuk Yaylası'nda. Ayın 12'sinde ya da 13'ünde onların kampı bitecek. Eğer programlarımız uyarsa, Fenerbahçe ile bir açılış maçı yapma düşüncemiz var. Fenerbahçe'de Obradovic'in üstüne kimse söz söyleyemiyor başkan dahil. Daha doğrusu işine karışmıyorlar onun. Obradovic yapıyor bütün planlamayı programlamayı. Az da olsa ümidimiz var, çok değil. Yarın Obradovic ile bir görüşme yapacağız. Netice alabilirsek Fenerbahçe Ülker ile bir hazırlık maçı yapacağız" şeklinde cevap verdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burak Bıyıktay Can Akın Akova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title