Haberler

Sağlık-Sen Genel Başkanı Faruk Doğan, Sağlık Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay'ı ziyaret etti

Güncelleme:

Sağlık-Sen Genel Başkanı Faruk Doğan, beraberindeki heyetle birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay'ı ziyaret etti. Ziyarette sağlık çalışanlarının hizmet puanlarının artırımlı hesaplanması ve muayene önceliği gibi konular gündeme getirildi.

SAĞLIK ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Başkanı Faruk Doğan beraberindeki heyetle birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Tolunay'ı ziyaret etti. Başkan Doğan ziyarette, İstanbul'da görev yapan hekiminden hemşiresine, ebesinden sağlık memuruna, paramediğinden tıbbi sekreterine tüm sağlık çalışanlarının hizmet puanlarının artırımlı hesaplanmasını ve sağlık çalışanlarına muayene önceliği verilmesi gibi birçok konuyu gündeme getirdi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, Yasin Barutcu, Mustafa Irgatoğlu, Abdullah Duman ile Hekim Komisyonu Başkanı Dr. Hüseyin Alperen Güldiken yer aldı. Ziyarette Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen'in gündemde tuttuğu nöbet ücretlerinin artırılması, sabit ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması, teşviklerin ve temel ücretlerin artırılması gibi konuları yineledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bu konuları TBMM gündemine taşımasında dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Doğan, sorunların çözümü için Sağlık-Sen'in daha önce Bakanlığa sunduğu önerilerin dikkate alınmasını istedi. Başkan Doğan, İstanbul'da görev yapan hekiminden hemşiresine, ebesinden sağlık memuruna, paramediğinden tıbbi sekreterine kadar tüm sağlık çalışanlarının hizmet puanlarının artırımlı hesaplanmasını istedi. Sağlık çalışanlarına muayene önceliği verilmesi konusunda büyük bir talep olduğunu gündeme getiren Doğan, bu konuda Bakanlığın atacağı olumlu adımın büyük bir memnuniyet oluşturacağını söyledi.

Gündeme ilişkin diğer konuları da Bakan Yardımcısı Tolunay'a ileten Sağlık-Sen heyeti, sağlık çalışanlarının giydiği formanın özel görev kıyafeti sayılmasını talep etti. Sağlık-Sen Yönetimi ayrıca, hastanelerde yemek kalitesinin ve lezzetinin artırılması, icap nöbet ücretlerinin ödenmesinde yaşanan sorunların giderilmesi için düzenleme yapılması, deprem sebebiyle tayin olan sağlık çalışanlarına geri dönüş hakkı verilmesi ve aile sağlığı çalışanı olmayan aile sağlığı merkezilerine kadro ihdas edilmesi konularını da iletti. Kademe-derece olarak ilerlemiş olmasına rağmen asistanlık eğitiminden dolayı ek gösterge, yeşil pasaport gibi özlük haklarında kayba uğrayan asistan hekimlerin durumunun düzeltilmesi de görüşmede gündeme getirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Faruk Doğan Deprem Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title