Haberler

Argivit Focus, "Yılın Çocuk Sağlığı Ürünü" seçildi!

Güncelleme:

7 Şubat Çarşamba günü İstanbul Ataşehir'deki DasDas'ta düzenlenen törenle 'Eczacının Sesi Ödülleri 2023' sahiplerini buldu. Eczacıların ortak platformu olan Eczacının Sesi, 2023 yılının fark yaratan ilaç firmalarını ve sağlık ve bakım ürünlerini Türkiye genelindeki eczacıların oylarıyla belirledi. Tören geniş katılımlı olarak gerçekleştirildi.

Argivit Focus; anne-çocuk memnuniyeti, anne-çocuk dostu olması, tüketici tarafından erişilebilirlik ve çevre dostu olması gibi birçok önemli kriteri yerine getirerek "2023 Çocuk Sağlığı Ürünü" ödülüne layık görüldü.

Yolculuğuna 2012 yılında başlayan Hekim İlaç'ın, doğal içeriklerin gücünü kullanarak titiz Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdiği Argivit markası, bugün ailelerin güvendiği ürünlerin başında geliyor. 2021 yılı Ocak ayında, Kuantum Araştırma tarafından yapılan Memnuniyet Anketi sonucuna göre, 10 aileden 9'u Argivit ürünlerinden memnun olduklarını belirtmişti.

Argivit Focus, 'Yılın Çocuk Sağlığı Ürünü' seçildi!

Hekim İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Doğan ödülle ilgili şunları söyledi: Argivit ailesi olarak en büyük ödülümüz küçük dostlarımızın sağlığı ve gülümsemesidir. Bizleri bu değerli ödüle layık gören tüm eczacılarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Hekim İlaç, her yıl pazar büyümesinin üzerinde bir gelişme kaydederek yolculuğuna devam etmektedir. Daha fazla insanın sağlıklı yaşam standartlarına ulaşmasına yardımcı olmak için ürün yelpazemizi multivitaminlerden probiyotiklere, cilt sağlığından göz sağlığına ve omega-3'lere kadar genişlettik. Özel olarak formüle edilen içeriklerimiz, modern üretim tesislerimiz ve sağlığa yaptığımız yatırımlarla müşterilerimizde oluşturduğumuz güven, başarımızın en büyük göstergesidir. Biz Focus'landığımız zirveye ulaştık. Haydi çocuklar, Argivit ile hep birlikte hep ileriye diyoruz !

Haberler.com / Betül Cirit - Sağlık

Ataşehir İstanbul Türkiye Çocuk Eğitim Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title