Haberler

"2. Koçlar Buluşması"na Konuk Oluyor

Güncelleme:

DBE, İstanbul Nişantaşı'ndaki The Sofa Hotel'de 'Ustalığa Yolculuk' temasıyla düzenlenecek "2. Koçlar Buluşması"na katılıyor.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, ICF Türkiye tarafından 27 Kasım 2012 tarihinde İstanbul Nişantaşı'ndaki The Sofa Hotel'de 'Ustalığa Yolculuk' temasıyla düzenlenecek "2. Koçlar Buluşması"na katılıyor. Etkinlikte, "DEĞİŞİM: TEORİLER, GÖRÜŞLER, HARİTALAR" başlıklı bir workshop gerçekleştirecek DBE Kurucu Başkanı, Uzman Klinik Psikolog, Koç Emre Konuk ve DBE Proje Yöneticisi, Kurumsal Eğitmen, Koç Burcu Çanacık, katılımcıların koçluk kavramındaki yenilikleri sorgulamalarını sağlayacak.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, ICF - International Coach Federation - Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği'nin Türkiye yapılanması Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği'nin (ICF Türkiye) düzenlediği '2.Koçlar Buluşması'na konuk oluyor. 27 Kasım 2012 tarihinde İstanbul Nişantaşı'ndaki The Sofa Hotel'de gerçekleşecek "2. Koçlar Buluşması"nda 13.30-14.30 saatleri arasında bir workshop düzenleyecek olan DBE, 25 yıllık deneyimini katılımcılarla paylaşacak.

Türkiye'nin en deneyimli koçları ve kişisel gelişim uzmanlarının konuşmacı olarak yer alacağı organizasyonda; DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucu Başkanı, Uzman Klinik Psikolog, Koç Emre Konuk ve DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Proje Yöneticisi, Kurumsal Eğitmen, Koç Burcu Çanacık "Değişim: Teoriler, Görüşler, Haritalar" başlıklı bir workshop gerçekleştirecek.

Bu yıl 'Ustalığa Yolculuk' temasıyla düzenlenen etkinlikte Konuk ve Çanacık katılımcılara; koçluğun temel hedefi olan değişimi ve bu konuda gelişen görüşleri aktaracak. Katılımcıların koçluk kavramındaki yenilikleri sorgulamalarını sağlayacak workshop'ta, koçluğun yanı sıra insanın gelişimi için çalışan diğer disiplinleri bütünsel olarak ele alınacak, koçluğun bu disiplinler arasındaki yeri de belirlenecek.

Emre Konuk ve Burcu Çanacık'ın "DEĞİŞİM: TEORİLER, GÖRÜŞLER, HARİTALAR" konulu çalışmasının ikinci bölümünde ise, alışkanlıkların değiştirilmesinin koçlukla ne derece mümkün olabileceği kavramı sorgulanacak. DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü açacağı stantta, koçluk alanındaki gelişmeleri ve özel çalışmalarını da aktaracak.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Emre Konuk Nişantaşı İstanbul Türkiye Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title