Haberler

Sağlık Bakanlığı'ndan epilepsi hastası çocuk için yardım isteyen Eda Ece'ye jet yanıt

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Eda Ece, evinde çalışan yardımcısının epilepsi hastası oğlunun ilaçları için Twitter hesabından Sağlık Bakanlığı'na seslenerek yardım istedi. Bakanlık'tan Eda Ece'nin çağrısına cevap gecikmedi.

FOX TV'de yayınlanan yasak Elma dizisinde başrol oynayan Eda Ece, evinde kendisine yardımcı olmak için çalışan kadının, 11 yaşındaki epilepsi hastası oğlunun ilaçları için sosyal medya hesabında yardım istedi.

11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN İLACI İÇİN YARDIM İSTEDİ

Salgın nedeniyle evinde karantinada olan Eda Ece, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Benim evimde çalışan ablanın 11 yaşındaki çocuğu epilepsi hastası. İlacını almak için başvurmuşlar ama sanırım dünyanın içinde bulunduğu bu olağanüstü halden dolayı yurt dışından ilaç gelemiyor. 55 gün olmuş. Doktoru eldeki ilaçları vermiş bitmiş, bir süredir tamamen ilaçsız kaldı" diyerek Sağlık Bakanlığı'nda yardım istedi.

"YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM"

Sağlık Bakanlığı'nın hızlı geri dönüşü sonrası Ece bir paylaşım daha yaparken şu sözlerle teşekkür etti: "Hızlı cevabınız için Sağlıklı Çözüm'e yürekten teşekkür ederim. Ve bu tweetin görülmesi için paylaşan buradaki insanlara da teşekkür ederim. Umarım bir an önce hallolur."

Sağlık Bakanlığı'ndan epilepsi hastası çocuk için yardım isteyen Eda Ece'ye jet yanıt

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sağlık Bakanlığı epilepsi Twitter Eda Ece Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

Ercan:

Devletimiz varolsun. Devletimizin yanındayız. Kılıçdaroğlu nun SGK müdürü olduüu günelride hatırlıuyorum

72
41
yanıtYanıtla
Beyin !:

önemli ! sen ünsüz vatandaş yazsaydın o Twiti cevap alabilir miydin acaba ?

yanıt11
yanıt20
ayıp:

İlla twitterdan yazması mı gerekirdi yardım etmeniz için? Twitterdan yazamayanlar ne olacak? Sağlık Bakanlığı en sevmediğim kurum.

17
56
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Sosyal medya, televizyon, gazete show demekde ondan.

yanıt6
yanıt2
Ben benim:

Bahsedilen sayfa bakanlığın sosyal medya hesabı zaten. Burada hızlıçözüm biriminden sorun çözülmüş. Özellikle bu dönemde bakanlıkların ilgili birimleri sosyal medya ve digital kaynaklardan iletişim sağlıyor

yanıt2
yanıt0
Aygün:

Hey komik varlık! Dikkat et bak sana herhangi bir hayvanin ismiyle seslenmiyorum..insan da demiyorum..Çünkü sizin gibilere ne denir, bilemiyorum.. sana durumu izah etmeye hi çalışmayacağım. Cunku biliyorumki sizin gibiler taktığınız at gözlükleriyle, muhalefet yarışına devam ediyorsunuz. Dünya umurunuzda değil..

yanıt0
yanıt0
MEHMET:

GARİBANA DA AYNI HIZDA CEVAP VERİLİRMİYDİ ACABA

28
19
yanıtYanıtla
Apollo:

Mehmet bey, ilaç gariban içindir o ilaç Ece için değil.

yanıt15
yanıt9
ÖZKAN:

CEVAP ALMAK İÇİN YA ÜNLÜ YADA ZENGİN OLMAK GEREKİYOR GALİBA

25
19
yanıtYanıtla
ahmet:

devleti temsil eden hükümettir. rezil edende vezir edende hükümettir. hükümetimle ve devletimle iftihar ediyorum.

33
7
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title