Haberler

Sadakatsiz dizisinde eşini aldatan Volkan'ın pişkin halleri izleyicileri çileden çıkardı

Güncelleme:

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sözen ve Özge Özder gibi isimlerin paylaştığı Sadakatsiz dizisi dün akşam Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Eşi Volkan'ın kendisini 2 yıldır Derin'le aldattığını öğrendikten sonra intikam planlarına başlayan Asya'nın son hamleleri Volkan'ı zor durumda bıraktı. Asya, yanına Derin'in babası Haluk'u da çekmeye çalıştı. Volkan ise Nil'in sevgilisi Selçuk'u kullanarak Asya'ya iftira attırdı. Suçlamalarla karşı karşıya kalan Asya, hastanedeki işinden oldu.

"SANA ÖYLE ŞEYLER YAPACAĞIM Kİ BU ŞEHRİ TERK EDECEKSİN"

Asya ise Volkan'ın yardımcısı Serap'ı da yanına alarak, avukatıyla birlikte yeni bir plan yaptı. Asya, hem çocuğunun velayetini almak hem de Volkan'ı beş parasız bırakmak için harekete geçti. Asya'nın hamleleriyle zor durumda kalan Volkan ise işi tehdide döktü.

Sadakatsiz dizisindeki Volkan'ın pişkin halleri izleyicileri çileden çıkardı

Eve gelen Volkan, eşi Asya'nı tehdit ederek, "Sana öyle şeyler yapacağım ki. Bu şehri terk etmek zorunda kalacaksın" dedi. Volkan'ın Asya'nın oğlu için yaptığı tatlıyı elleriyle parçalayıp yediği lokmayı yere tükürmesi ise izleyicileri çileden çıkardı.

Sadakatsiz dizisindeki Volkan'ın pişkin halleri izleyicileri çileden çıkardı

İZLEYİCİLER VOLKAN'A ÖFKE KUSTU

Derin'in aradığı Volkan ise telefonu eşi Asya'nın gözünün içine baka baka "Efendim aşkım" diye açtı. Sadakatsiz dizisindeki Volkan karakteriyle ilgili Twitter'da çok sayıda tepki dolu paylaşım yapıldı.

İşte sosyal medyadaki paylaşımlardan bazıları...

Sadakatsiz dizisindeki Volkan'ın pişkin halleri izleyicileri çileden çıkardı

Sadakatsiz dizisindeki Volkan'ın pişkin halleri izleyicileri çileden çıkardı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Caner Cindoruk Cansu Dere Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024?
500

Yorumlar (43)

Sliver:

Böyle diziler genç neslin beyni mi yıkıyor izlemeyin kardeşim

15
4
yanıtYanıtla
nuri:

bu dizileri genelde bayanlar izliyor erkekler genelde işten yorgun gelir dizi izleyecek zamanları pek olmaz masum bir Anadolu erkeğinin hanımı bu dizileri izleyerek beyni ele geçiriliyor ve aldatma fikri beynine yerleştiriliyor. sonrası da boşanmalar ve kadın cinayeti olarak geri donuyor.bir cinayet olduğunda da en büyük tepkiyi bu dizilerde oynayan unluler veriyor.nasıl bir tongaya düştük anlamadım gitti.sözlerime baba katiliyle baban bir safta,bir de geri adam boynumda yafta, halimi düşünüp yanma mehmedim diyerek bitiriyorum

10
5
yanıtYanıtla
EYUP:

BÖYLE BİRDİZİ OLURMU TAM AVRUPA YAŞANTISI BİRİ KARISINI BASKA BİRİYLE ALTATIYOR KARISI ALATANIN ARKADAŞIYLA ALTATIYOR SORSAN MÜSLUMAN ULKEDE YASIYORUZ KİMELİ KİMİN CEBİNDE

8
4
yanıtYanıtla
No no:

Müge anlı yı didem arslan ı izlemediniz,sanırım..

yanıt1
yanıt0
EYÜP CEVAP:

ESRA EROL AÇ ÇOK DEĞİL ÜÇGÜN İZLE BU DİZİDE NE VAR DERSİN.

yanıt2
yanıt0
HALK:

DİZİDE BİR ERKEK EŞİNİ ALDATIYOR TEPKİ VERİYORUZ PEKİ SEVGİLİSİNİN ANNESİ KIZINA DESTEK VERİYOR, YETMİYOR BABASI ORTAK İŞ YAPIYOR, YETMİYOR YAKIN ARKADAŞLARI KONUYU BİLİYOR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYOR . . . . BİZİM SADECE TAKILDIĞIMZ KONU ADAM EŞİNİ ALDATIYOR. VAY BE

10
0
yanıtYanıtla
öyle olur:

eğer bir evlilik zorla yürüyorsa çocuk için falan. . sevgilisinin annesi nasıl destek olmasın kızına evlilik iki taraflıdır karı koca birbirine sadık değilse bu annesinin ya da sevgilisinin suçu değil yani o olmasa başkası nihayetinde olacak adamın aklı karısında değil. bu kadın içinde geçerli.

yanıt0
yanıt0
hayasizlik cefadandir.:

Ahlakin olmadığı yerde islam dini yaşanmiyordur. Hayanin edebin olmadi yerde islam yok olmaya baslar. ve islam ahlakini yok etmek için turk aile yapisini huzurunu bozmak için elinden geleni yapiyorlar. Batılılar igrenc pis ahlakli dersiniz ama turkiyede her türlü hayasiz namussuz dizileri seyredersiniz turk halki bu iste bi gariplik var.

8
2
yanıtYanıtla
248:

Yok biz daha çok ahlaksız haldeyiz . Batının ne suçu var. Bırakın bu bahabeleri

yanıt2
yanıt0
REŞO DAYI:

İş olsun diye sallamışsın SALLA

yanıt0
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title