Haberler

2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor

Güncelleme:

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında, Acun Ilıcalı Türk takımına sürpriz bir ismin katılacağını açıklamıştı. O ismin daha önce de yarışan Sabriye Şengül olduğu ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'nın Türk takımına katılacağını söylediği sürpriz isim belli oldu. Yarışmaya daha önce de Survivor'da yarışan Sabriye Şengül gidecek. Şengül, bu haberi Instagram hesabından duyurdu.

"TÜRK TAKIMINA SÜRPRİZ İSİM GELECEK"

Acun Ilıcalı, yayında "Zorlu bir sezondayız. Yunan takımına önemli bir takviye geliyor. Dalaka gelecek, önümüzdeki günlerde. Dünya çapında bir yarışmacı geliyor. Bizim takımımıza da sürpriz bir isim gelecek" demişti.

Sabriye Şengül, Yeniden Survivor'a Katılıyor

SABRİYE ŞENGÜL KATILACAK

Acun'un bahsettiği bu ismin daha önce de yarışan Türk Kickboksçu Sabriye Şengül olduğu ortaya çıktı. Bu haberi Instagram hesabından duyuran Şengül, 'Survivor'a gitmem benim için de sürpriz oldu. Parkurlarda elimden gelen rekabeti göstereceğim. Maçlarım için çıkınca kampa gireceğim. Merak etmeyin, sizleri seviyorum.' ifadelerini kullandı.

Sabriye Şengül, Yeniden Survivor'a Katılıyor

"SABRİYE ŞENGÜL YENİDEN SURVIVOR'DA"

Survivor Türkiye Instagram hesabı yaptığı açıklama Sabriye Şengül'ün yarışmaya katılacağını şu sözlerle duyurdu: "Survivor 2017'de adaya giden, performansı ve takım içindeki davranışları ile en dikkat çeken isimlerden biri olan Sabriye Şengül yeniden Survivor'da. Kickboks'ta aldığı madalyalarla dikkat çeken Sabriye Şengül Survivor Türkiye-Yunanistan'a dahil oldu."

2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül 1988 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiştir. Spora hentbol oynayarak başladı. 2006'da ise boksa başladı. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı. 23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıktı ve Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle'yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.

2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor

2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül, ilk olarak hentbolla kariyerine başladı daha sonra kickboks'a yöneldi. Boksa başladıktan yaklaşık 6 ay sonra 54 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Sabriye Şengül, ailesinden bir süre boks yaptığını sakladı. Fakat şampiyon olduktan sonra gazetelerde haberi çıkınca ailesine söylemek zorunda kaldı. Ailesi ilk başlarda istemese bile zamanda en büyük destekçileri oldular. Boks ve Kickboks'ta 3 kez Türkiye şampiyonluğu elde eden Sabriye Şengül'ün K1 Dünya Karması ve Uluslararası boks şampiyonluğu bulunmaktadır. Tv8'de yayınlanan sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstelendiği Survivor 2017 yarışmacılarındandır.

2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor

2017 Yılında Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Yarışmaya Yeniden Katılıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sabriye Şengül Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

filimci:

takımdaki kızlar zaten kötü, karşı takıma yeni bi şampiyon kadın geliyor. bide bize gelene bak. . amaç nedir anlamıyorumki!

13
1
yanıtYanıtla
ŞAHİN KANADI ARTUR:

BUNDAN BAŞKA KATILACAK YARIŞMACI BULAMADINMI, HERKES BİLİYORKİ HİÇ BAŞARILI BİR YARIŞMACI DEĞİLDİ KATILDIĞINDA AMAÇ NE TÜRKİYEYİ YUNANLILARA REZİL ETMEK Mİ

12
0
yanıtYanıtla
HOROZ KENTLİ:

SEMA OLSAYDI KEŞKE. SABRİYE ÇOK ÇABUK ELENİR

10
1
yanıtYanıtla
NEZAKET.:

ide Sabriye zaten başarısız bir yarışmacı idi neye göre yunan takımının karşısına çıkacak ki

10
0
yanıtYanıtla
GERÇEK:

ACUN TÜRK TAKIMININ KAYBETMESİ İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYOR, KIZ TAKIMI FELAKET KÖTÜ, İYİ BİR YARIŞMACI GETİRECEĞİNE GEÇMİŞTEKİ EN KÖTÜ SKORLARDAN BİRİNE SAHİP BİRİNİ GETİRİYOR. . ANLAŞILDI ARTIK SEYRETMEYECEĞİZ GALİBA. .

9
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Lan delimisiniz. Bu kadindan nefret ediyorum. Kizlar oyun alamiyordu. Simdi hic alamazlar

9
0
yanıtYanıtla
GERCEKÇİ:

YAW ACUN TAM SAKALKLAŞTIN, YUNANİSTANLA OYNUYORUZ GETİRSENE HIZLI KOŞAN BİRİNİ ATIŞLARI İYİ OLAN BİRİNİ, DERDİN NE BİZ YENİLELİMMİ İSTİYORSUN ?

8
1
yanıtYanıtla
gıcık oldum:

ben izlemıyorum ıyıce malları doldurmıuş izlenmıyor dıye bukadar dalkavukluk yeter bence busenekı yapım bom boş bunlara oy atanlarada akıl yok

7
0
yanıtYanıtla
REYTING:

izlenmiyosun acunn ne yapıcağını şaşırdı

5
1
yanıtYanıtla
asds:

Başka eski yarışmacı yokmuydu

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title