Haberler

Alevlere karşı verilen mücadelenin sonunda ağaç gölgesine sığındılar

Güncelleme:

Bolu'da dün akşam çıkan ve gece geç saatlere kadar devam eden yangını kontrol altına almak için büyük bir çaba gösteren itfaiye ekipleri, alevlere karşı verdikleri mücadeleyi kazandıktan sonra ağaç gölgelerine uzandı.

Bolu'da, Karca Köyü Örencik Mahallesi'nde ormanlık alanda, dün akşam çıkan yangın, kontrol altına alındı. Sabaha kadar canla başla çalışarak yangını söndüren Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri, yangından etkilenmeyen ağaçlıklara uzanarak yorgunluk attı.

Yangın, dün saat 19.30 sıralarında Bolu merkeze bağlı Karca Köyü Örencik Mahallesi'nde bilinmeyen nedenle çıktı. Kısa sürede geniş bir alana yayılan alevleri görenler, durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine Bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözler ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın söndürme çalışmalarına köylüler de destek oldu. Yangın saat 01.00 sıralarında tamamen kontrol altına alınırken, 20 dönümlük alanda soğutma çalışmaları da sabah saatlerine kadar sürdü. Ekipler, gizli alevlenmeyi önlemek amacıyla bölgede bekleyişlerini sürdürüyor.

KENDİLERİNİ ORMANIN KUCAĞINA BIRAKTILAR

Dün akşam saatlerinden itibaren sabaha kadar canla başla söndürme çalışmalarına katılan Bolu Orman Bölge Müdürlüğü personelleri ve itfaiye ekipleri yangının söndürülmesiyle yorgunluklarını uzanarak attı. Sabaha kadar uykusuz kalan bazı personeller ise bölgedeki yeşil alanlarda uyudu.

Yangını söndüren itfaiye ekipleri böyle görüntülendi;

Alevlere karşı verilen mücadelenin sonunda ağaç gölgesine sığındılar

Alevlere karşı verilen mücadelenin sonunda ağaç gölgesine sığındılar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Örencik Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (5)

OKUR:

o ormanları yakan şerefsizler, bu fedakar insanların hakkını nasıl ödeyeceksiniz

12
0
yanıtYanıtla
KÜRŞAD:

Helal olsun

4
0
yanıtYanıtla
SEFER:

ALLAH RAZI OLSUN BU FEDAKAR İŞÇİLERİMİZDEN

3
0
yanıtYanıtla
KENAN KABA:

ALLAH RAZİ OLSUN BU FEDAKAR İNSANLARIN HAKKI NASIL ÖDENECEK . BU ORANLARI BİLİNÇLİ YAKAN ŞEREFSİZLERE EN AĞIR CEZA VERİLMESİNİ İSTİYORUM . ORMAN DEMEK, HAYAT DEMEKTİR . OKSİJEN DEMEKTİR. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Dogaci:

Elinize sağlık Allah razı olsun abilerimden.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title