Haberler

PTT A.Ş.'nin 173. Kuruluş Yıl Dönümü Törenlerle Kutlandı

Güncelleme:

PTT Teşkilatı'nın Kuruluşu'nun 173. Yıl Dönümü kutlamaları 23 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 10.00'da törenle yapıldı.

PTT Teşkilatı'nın Kuruluşunun 173. Yıldönümü kutlamaları 23 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 10.00'da PTT A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Sayın Osman Tural, PTT A.Ş.Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Özlem Tunçak, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerinden Sayın Ender Ethem Atay ve Sayın Münir Kaya Amanvermez, Genel Müdür Yardımcılarından Sayın Yusuf Toprak ve Sayın Ali İhsan Karaca, Kurul, Müşavirlik ve Daire Başkanları, Başmüfettişler, Müfettişler, Müşavirler, Ankara PTT Başmüdürü, Başmüdür Yardımcıları, Grup Başmühendisleri, Avukatlar, Şube Müdürleri, Başmüdürlük Kısım Müdürleri, PTT Biriktirme ve Yardım Sandığı Müdürü, Sendika Temsilcileri, Posta Dağıtıcıları Sosyal Yardımlaşma ve Kanuni Haklarını Koruma Derneği Başkanı ile 2013 yılı Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS) ve Seviye Belirleme Sınavında(SBS) başarılı olan PTT A.Ş. personel çocukları ve velilerden oluşan heyetin Anıtkabir'i ziyareti ile başladı.

PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Sayın Osman Tural'ın Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk koymasının ardından, Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Misak'ı Milli Kulesine geçildi. Burada PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Sayın Osman Tural, Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı :

"Aziz Atatürk,

173. Kuruluş yıldönümümüzü kutladığımız bugün bir kez daha huzurundayız.

Ulusal kurtuluş mücadelemizde takdirine mazhar olmuş bu teşkilat göstermiş olduğun muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefinde başarılı olmanın gururunu yaşıyor.

Ruhun Şad olsun."

Osman TURAL

PTT A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı

Genel Müdür

Anıtkabir ziyaretinin ardından kuruluş yıldönümü kutlamaları devam etti ve saat 14:00'de Genel Müdürlük binası avrasya salonunda düzenlenen törene geçildi.

Törende; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılarından Sayın Suat Hayri Aka ve Sayın Mustafa Fırat, Kars Milletvekili Sayın Ahmet Arslan, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Sayın Osman Tural, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Özlem Tunçak, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcılarından Sayın Yusuf Toprak ve Sayın Ali İhsan Karaca, Kurul, Müşavirlik ve Daire Başkanları, Başmüfettişler, Müfettişler, Erzincanlılar Derneği Başkanı Sayın Mustafa Seçen, Ankara PTT Başmüdürü, Başmüdür Yardımcıları, Grup Başmühendisleri, Avukatlar, Şube Müdürleri, Başmüdürlük Kısım Müdürleri, 2013 yılı lisans yerleştirme sınavı (LYS) ve 8' inci sınıf seviye belirleme sınavlarında (SBS) ilk 1000' e giren personel çocukları ve aileleri ile diğer davetliler katıldılar.

Buradaki törende 2013 yılı lisans yerleştirme sınavı (LYS) ve seviye belirleme sınavlarında (SBS) ilk 1000' e giren personel çocuklarına, çeşitli hediyeler armağan olarak takdim edildi.

Daha sonra, Kuruluşumuz personelinin katılımıyla bu yıl beşincisi düzenlenen "Postadaki Hayatımız" konulu hikaye, şiir ve fıkra yarışmasında her dalda dereceye giren personel takdim edilerek, hediyeleri verildi.

Kutlamalar, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Sayın Osman Tural tarafından 173. Kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesi ve davetlilere yapılan ikramların ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Toprak Osman Tural SBS Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title