Haberler

Profitcoins, Büyük İşler Başarmaya Başladı Bile! Siz de Yerinizi Alın!

ilandır
Güncelleme:

Bitcoin, Ethereum ve diğerleri; son dönemde ciddi manada iniş ve çıkışlar yaşadı. Bu koinler önce yükseldi, sonra bir süre yatay gitti, sonra ciddi düştü ve sonrasında tekrar yükseldi.

Bunun gibi birçok döngü yaşayan bu koinleri, tabii ki de Euro ya da dolar ile kıyaslamak imkansız. Bazılarının parasını eriten bu yüksek volalite, bazıları içinse ciddi bir kazanç kapısı haline geldi. Arbitraj modeli adı verilen bu sistem, özel olarak tasarlandı ve ciddi yatırımcılar için kullanıma açıldı. Devrimsel olması beklenen bu sistemi gelin sizinle birlikte inceleyelim. ??

Kripto Para Piyasalarının Yeni Yıldızı Profitcoins

?Kripto para piyasaları son dönemde çılgın bir süreçten geçiyor desek yanlış olmaz. Birçok küçük ve büyük ölçekte yatırımcı, bu piyasanın potansiyelinin farkına varırken; birçok otorite kripto paraların internet çılgınlığı gibi olacağını belirtiyor. Burada hedefte olan şeyler: Bitcoin, Ethereum ve diğerleri. Ana strateji ise: Bitcoin'leri düşükten alıp yüksekten satmak, yani arbitraj! Neredeyse günde 2bin doları bulan fiyat farklılıkları göz önüne alınırsa, bu model teoride gerçekten de bir hayli başarılı işleyebilir.

Temel olarak konuşacak olursak, hem büyük hem de küçük çaplı yatırımcı için bu piyasada fiyatın nereye gidebileceğini ön görmek hiç de kolay değil. Bu sebeple risk; geleneksel piyasalara kıyasladığımızda çok çok daha fazla. İşte bu noktada riski sıfıra indirmesi beklenen proje ise Profitcoins! Klasik arbitraj modellerinin aksine, Profitcoins'in odaklandığı şey, temel olarak fiyat farklarını aynı anda yakalamaktır. Sadece birkaç dakika içinde, A Platformu'ndan ucuza alınan koin, B Platformu'ndan pahalıya satılabilir!

''Bir Bitcoin'i 4.900 Dolara Alıp 5000 Dolara Satmak''

Zamanda ve fiyattaki ufak farklılıklar, az ama öz kar bırakma potansiyeline sahiptir. Bu yüzden Profitcoins, yüksek riskli bir spekülasyondan ziyade, teknik anlamda bir 'buluş'tur. Ancak bu, birkaç Amerikalı fintech yatırımcısının Profitcoins'e milyonlarca dolar yatırım yapmasının tek sebebi de değil! Şirket CEO'su Rocio Knight, yeni hedef kitlesini açıklamaktan gurur duyuyor. ''Amerikan pazarına bundan bir ay kadar önce açıldık. Ana hedef kitlemiz küçük ve özel yatırımcılardı. Ancak büyük yatırımcıların da ürünümüze olan ilgisinden oldukça memnun kaldık. Teknolojimize ve şirketimize olan inançları bize güç verdi.''

Profitcoins ve Arbitraj Fırsatı

?Arbitraj, kısaca açıklamak gerekirse, farklı piyasalarda işlem gören aynı menkul kıymetin, paranın veya değerli madenin fiyatının farklı olması durumunda eş zamanlı olarak düşük fiyatlı piyasadan alınıp yüksek fiyatlı piyasada satılarak risksiz kar elde etmektir.

Bu ürünler, altın gibi değerli maden veya hisse senedi gibi menkul kıymet olabilir. Buradaki amaç, tamamen risksiz bir şekilde kar elde etmektir. Günümüzde en çok sorulan sorulardan biri Arbitraj, yani risksiz kar elde etmek, nasıl yapılır?" sorusudur.

?Peki nasıl arbitraj yapılır ya da Arbitraj nedir?

• Fiyat farkından yararlanmaktır.

• Rahat bir şekilde kar etmenize olanak tanır

• Doğru algoritma ile birikimlerinizi katlar.

Bunun için büyük ölçekli ve küresel olarak tanınmış birçok firma arbitraj fiyatlama modelleri oluşturarak bu soruya yanıt aramaktadır. Ancak günümüz sermaye piyasaları ve para piyasaları koşullarında bu sanıldığından daha zordur. Zira artık neredeyse bütün piyasalar iç içe girmiştir ve bilgi paylaşımı inanılmaz hızlara ulaşmıştır. Bu yüzdendir ki, manuel olarak, herhangi bir piyasada yanlış fiyatlama yakalamak ve bu sayede arbitraj yaparak kar elde etmek giderek zor bir hal almıştır.

Durum böyle olunca arbitraj işlemleri, algoritmik yazılımlar ile yapılır hale gelmiştir. Bu yazılımlar, farklı piyasalarda işlem gören aynı menkul kıymet ile ilgili arbitraj fırsatı oluştuğunda, aynı anda her iki borsaya birden emir göndererek risksiz arbitraj işlemi yapmaktadırlar.

İşte bu firma da onlardan birisi olarak dikkat çekmektedir. Birçok otorite, bu Londra merkezli kripto para girişimi için piyasadaki en iyi arbitraj sistemi yorumunu yapmakta ve şirketin olumlu yönlerine methiyeler dizmektedir. Arbitraja fırsat tanıyan ve arbitraj ile başarılı olmak isteyen yatırımcılar da birer birer bu firmanın hizmetlerinden faydalanabilmek amacıyla adeta sıraya girmeye başlamıştır.

Piyasa üzerinde son dönemde birçok arbitraj fırsatı yapmak isteyen kişi türemiştir ki bu kişilerin ana amacı para alıp kaçmaktır. Ancak bu firmada böyle bir şey yoktur ki bu firma, her yönüyle en kusursuz hizmeti kullanıcılarına sunabilmek için çalışmalar yapmaktadır ve bu çalışmaların da karşılığını alabilecek bir konumda yer almaktadır.

Bitcoin ve Arbitraj

Bitcoin 008 yılında Satoshi Nakamoto tarafından deneysel olarak başlatılmış, herhangi bir merkez bankası, resmi kuruluş, vs. ile ilişiği olmayan, ancak ülkelerin para birimleriyle alınıp satılabilen, herhangi bir üçüncü parti hizmetine aracı kurumuna gerek kalmadan transferi yapılabilen bir tür dijital para birimidir. Küresel piyasalarda, Dolar ve Euro'ya alternatif olarak lanse edilen Bitcoin'in sembolü ?, kısaltma ise BTC'dir.

Piyasalarda fiyatı değişkenlik gösteren bu ürün, bundan dolayı müşterilerine ciddi bir arbitraj fırsatı sunmaktadır ve birçok kişi bu fırsatlardan yararlanmak istemektedir. Fiyatları çok çabuk düşüp çok çabuk artan Bitcoin'in bu özelliğinden doğru bir şekilde faydalanmak, yapılacak en mantıklı hareketlerden biri olacaktır ki birçok firma zaten bu yönde çalışmalarını sürdürmektedir.

Bitcoin'in fiyat değişikliklerinden faydalanabileceğiniz önemli bir program da bu Londra merkezli girişimin yaptığı işlerdir ve bu firma sayesinde önemli karlar elde edilebilir. Tamamen ustaca geliştirilmiş yöntemi sayesinde çok başarılı olunmasına başarı sunacak olan bu işlem, dünya çapında daha şimdiden sayıları yüzleri, binleri, on binleri hatta milyonları aşan kişiler tarafından da kullanılmaktadır.

Birçok kişi bu sistemden faydalanmak için deyim yerindeyse birbirini ezerken, bazıları da bu işlemde yer alabilmek için araya insanlar sokmaya çalışmaktadır. İşte bu arbitraj sistemi, insanların şöyle bir piyasada, volalitenin bu denli yüksek olduğu pazarlarda, aradığı belki de yegane şey olarak karşımıza çıkmaktadır. İngiltere'nin başkenti olan Londra'da yerleşmiş olan bu sistem, şu anda başta Birleşik Krallık olmak üzere birçok Avrupa, Afrika, Güney Amerika ve ABD ülkelerinden yatırımcıları bünyesine katmış ve bu noktada çalışmalarına hız vermiştir.

Görüldüğü gibi firma, son derece ciddi ve alanında uzman isimlerden oluşuyor. Herkes şu anda kripto paralardan ziyade bu firmayı, yaptıklarını ve de gelecekte yapmaya çalıştıklarını konuşuyor. Herkes, bu platformda ilk yer alan olabilmek için çaba sarf ederken, firmanın hizmetlerinden faydalanan kişiler şu anda ciddi manada elde ettikleri karın ve eğlencenin tadını çıkarmaya başlamıştır.

Sizler de aynı milyonlarca kişi gibi, bu siteye girip arbitrajın karlı dünyası ile tanışmak ve birikimlerinizi kısa bir sürede rahatça katlamak istiyorsanız bu yazılım gerçekten de tam ama tam size göre. Yapacağınız hamlelere gerek bile kalmadan, sadece platformun yapacağı otomatik işlemlerle para kazanmanın keyfine siz de varacaksınız ve inanın bundan büyük bir mutluluk, neşe, sevinç ve de keyif duyacaksınız. Bu yazılımın ve uygulamanın keyifli dünyası sizleri bekliyor. Siz de hiç vakit kaybetmeden bu platformdaki yerinizi alın ve bu Londra merkezli kripto para girişiminin sunduğu imkanlardan faydalanarak kazanmaya başlamanın tadına varın.

Eğer siz de, platforma daha yakından göz atmak istiyorsanız, adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title