Haberler

Pompalı tüfekle iş yerini basan saldırganı, içerideki sivil polis etkisiz hale getirdi

Güncelleme:

Ankara'da bir GSM operatörünün bayisini pompalı tüfek ile basan şahsı, içerideki sivil polis memuru etkisiz hale getirdi. O anları güvenlik kamerası kaydetti.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, telefon hattındaki haciz nedeniyle GSM operatörünün bayisini pompalı tüfekle basan şahsı, içerideki bir sivil polis memuru etkisiz hale getirdi. Olay, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Ankara'nın Altındağ ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde, T.T, telefon hattındaki haciz nedeniyle GSM operatörü bayisi sahibi O.B. ile tartıştı. Tartışmanın ardından iş yerinden ayrılan T.T, bir süre sonra elinde pompalı tüfekle tekrar iş yerine döndü. Müşteriler olduğu sırada elinde tüfekle iş yerine giren T.T, paniğe neden oldu.

SİVİL POLİS MÜDAHALE ETTİ

Bu sırada müşteri olarak içeride bulunan, Altındağ Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği'nde görevli polis memuru E.A, T.T'ye müdahale ederek, elindeki tüfeği alıp, etkisiz hale getirdi. Meslektaşlarına durumu bildiren polis memuru, gelen ekiplere alkollü olduğu da belirlenen T.T'yi teslim etti. Gözaltına alınan ve işlemleri süren T.T'ye, 'ruhsatsız silah bulundurmak'tan 866 lira idari para cezası uygulandı.

OLAY GÜVENLİ KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan yaşanan olay, iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde T.T.'nin, elindeki pompalı tüfekle otomobilden inip, iş yerine girdiği ve polisin müdahale ederek, tüfeği aldığı anlar yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Bakmadan Geçme

Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500

Yorumlar (16)

..:

bir şeyi verip satarlarken çok iyi kapatınca geri iade edince başınıza dert oluyor size elli türlü film çeviriyorlar yok yapamazsınız yok edemezsiniz yaparsanız şu tamam kabul ediyorum diyorsunuz aylarca ne bir uyarı sms i ne bir mail direk Malum takip bürosundan katmerli haber geliyor icraya düşmeden yatırıp kapatıyorsunuz ancak onlar bankalara şerh düşürüyor. gençsiniz iş kuracaksınız karşınıza o şerh çıkınca bırakın kredi çekmeyi kredi kartı bank kart dahi alamıyorsunuz böyle saçma bir durum

12
0
yanıtYanıtla
kınnn:

malum operatör

10
0
yanıtYanıtla
kınnnnn:

malum operatör olsa ne olacak? kimin hakkı var böyle birşey yapmaya ya vursa birini öldürse orada malum operatör çalışanı mı diyeceksiniz kafayı yediniz iyice.

yanıt3
yanıt1
:

Malum operaratörden wın cihaz aldım 1 yıl sonra kapatmak için bayiye gittim cihazını verdim ne kadar para varsa alın bundan sonra çıkacak bir şey var mı diye sorarak kapattım onlar herhangi bir ödeme gelmeyecek merak etmeyin dediler bu söze inandım yaklaşık 7 ay sonra ailemden bir kişinin telefonuna borcunuz var ödemediniz şeklinde avukatlık takip bürosundan sms geldi 60 tl anında gittim yatırdım fakat kredi çekmek istediğimde hala karşıma çıkıyor ve kredi notumu düşürüyor Allah belasını versin

yanıt4
yanıt0
Çetin DURMUŞ:

Telefon, GSM, İnternet Firmaları Vatandaşı soyup soğana çevirdiler, vatandaş ne yapsın başvuracak bir merci yok. buyrun araştırın doğru düzgün bir hizmet vermiyor sürekli vatandaşı mağdur ediyorlar.

6
3
yanıtYanıtla
cahil:

cahil cahil konuşma. Yemin ediyorum internetteki katiller de sizlersiniz başka bir şey değil. Faturası çok gelen çeksin pompalıyı orada asgari ücretle çalışan 20 yaşındaki gençleri vursun o zaman. Zihniyetinize tüküreyim.

yanıt0
yanıt0
pompalı tüfek:

Bu pompalı tüfek satışları av için değil, insan öldürmek için. Av hayvanı sayısı pompalı tüfek sayısından daha az. Yasaklansın ve geri alınsın.

4
1
yanıtYanıtla
Gözler...:

Adam dünden razı sanki silahı vermeye direk aldı gitti adamdan şaka gibi hiç diretmedi de

3
1
yanıtYanıtla
haylass:

Sadece para cezası mı? Adamın niyeti belli, ya sivil polis olmasaydı? İlla bir kaç kişiyi öldürmesi mi gerekiyordu? Saçmalık. . .

2
0
yanıtYanıtla
ceza büyük:

50km hız sınırını aşınca 500tl ceza geliyor, ruhsatsız silah taşıma 800 tl

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title