Haberler

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın seçim vaatleri sosyal medyada gündem oldu

Güncelleme:

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın iktidar olduklarında yapacaklarına ilişkin vaatleri sosyal medyada gündem oldu. "Sosyalist Türkiye'de ilk yapılacaklar" listesini sıralayan Baş, herkesin oturduğu evin sahibi olacağını, elektrik, doğalgaz ve internet faturası ödemeyeceğini vadetti. Eğitimin tüm aşamalarının vatandaşlar için eşit ve parasız olacağını belirten Baş, sağlık hizmetinin de ücretsiz olacağı vaadinde bulundu.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın iktidara geldikleri anda ilk yapacaklarına ilişkin sıralaması büyük ses getirdi.

"FATURA YOK, HERKESİN OTURDUĞU EVİN SAHİBİ OLACAK"

Ekşisözlük'ün Youtube sitesine konuşan Baş, vatandaşların elektrik, su, doğalgaz, internet gibi zorunlu ihtiyaçlarının faturalandırılmayacağını, hatta herkesin oturduğu evin sahibi olacağını ifade etti.

İLK YAPILACAK İŞLERİ SIRALADI

"Muhtemelen bir kanun hükmünde kararname yayınlayacağız" diyen Baş, "Sosyalist Türkiye'de ilk yapacaklar" listesini şöyle sıraladı;

  • "Herkes artık oturduğu evin sahibidir diyeceğiz.
  • Elektrik, su, doğalgaz, internet gibi zorunlu ihtiyaçların faturalandırılmalarının kapandığını ilan edeceğiz.
  • Türkiye'nin tam anlamıyla özgür bağımsız bir ülke olduğunu ilan edeceğiz. Uluslararası ilişkiler bu anlamda yeniden şekillendirilecek.
  • Halka ait olan ama kapitalist Türkiye'de peşkeş çekilen tüm kamu varlıklarını yeniden halk için kullanacağız.
  • Eğitim tüm aşamalarında tüm vatandaşlarımız için eşit ve parasız olacak.
  • Eşit ve parasız sağlık hizmeti alacak."

SOSYAL MEDYADA SES GETİRDİ

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın seçim vaatleri özellikle sosyal medyada büyük ses getirdi. Vaatlerinin umut verici olduğunu düşünüp destek verenler kadar, gerçekçi bulmayıp eleştirenlerin de sayısı azımsanmayacak kadar çoktu. İşte o paylaşımlardan bazıları;

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın seçim vaatleri sosyal medyada gündem oldu

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın seçim vaatleri sosyal medyada gündem oldu

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın seçim vaatleri sosyal medyada gündem oldu

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın seçim vaatleri sosyal medyada gündem oldu

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Erkan Baş Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Memoli Kacar:

Zeki Müren' de görecekmi peki ????

51
23
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

internetten eve ücretsiz kebap siparişide verebilecekmiyiz acaba

40
32
yanıtYanıtla
Abdullah :

Bence mantıklı konuşuyor ama her insan anlamaz ne demek istiyor çünkü cahilimiz çok

42
18
yanıtYanıtla
VaioNokia:

Türkiyenin en dandik sitelerinin birinin video kanalına çıkan birisi. zaten o dandik sitede bu gibi dandik zihniyetli insanlardan çok var. daha iktidar olmadan ülkeyi batırmanın taahüdü vermiş... zarar verdiği dünyada defalarca ispatlanmış olan bir sistemin vaadini veren kişiye sorsak vatanseverlik edebiyatı yapar...

13
41
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title