Haberler

TBMM Genel Kurulunda 2024 yılı bütçesi görüşmeleri başladı

Güncelleme:

TBMM Genel Kurulu, Hazine ve Maliye Bakanlığının 2024 yılı bütçesinin görüşmelerine başladı. Ayrıca Sermaye Piyasası Kurulu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Kamu İhale Kurumu, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Gelir İdaresi Başkanlığı, Türkiye İstatistik Kurumu ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığının bütçeleri de ele alınacak.

TBMM Genel Kurulunda, Hazine ve Maliye Bakanlığının 2024 yılı bütçesinin görüşmelerine başlandı.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı.

Genel Kurulda, Hazine ve Maliye Bakanlığının bütçesinin yanı sıra Sermaye Piyasası Kurulu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Kamu İhale Kurumu, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Gelir İdaresi Başkanlığı, Türkiye İstatistik Kurumu ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığının bütçeleri ele alınacak.

Kaynak: AA / Politika

Bankacılık Düzenleme Ve Denetleme Kurumu Türkiye İstatistik Kurumu Gelir İdaresi Başkanlığı Sermaye Piyasası Kurulu Kamu İhale Kurumu Tbmm Genel Kurulu Maliye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title