Haberler

Sivas'ta seçimi kazanan BBP'li Adem Uzun, tekbir getirerek gösteri yapan partilileri susturdu: Karşımızdakiler de Müslüman

Güncelleme:

Sivas'ta seçimi kazanan Büyük Birlik Partili Belediye Başkanı Adem Uzun, partililerin tekbir getirmesine tepki gösterdi. Partilileri uyaran Uzun, "Sivas halkı teveccüh gösterdi, seçimi kazandık. Herkesi kucaklayalım. Ne tekbiri arkadaşlar, karşımızdakiler de Müslüman. Böyle yapmayalım" dedi.

Sivas'ta seçimi kazanan Büyük Birlik Partili (BBP) vatandaşlar, tekbir getirerek kutlama yaptı. Seçimi kazanan BBP'li Adem Uzun ise tekbir getiren partililerine "Ne tekbiri arkadaşlar! Karşımızdakiler de Müslüman." diyerek tepki gösterdi.

BBP, merhum genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatından sonra eski kalesi Sivas'ı yeniden kazandı. BBP'nin adayı Adem Uzun, AK Partili rakibine 14 puandan fazla fark atarak sandıktan galibiyetle çıktı.

Sivas'ta seçimi kazanan BBP'li başkan, tekbir getirerek gösteri yapan partililerini susturdu

BBP'LİLER SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI

BBP'nin galibiyeti sonrası partililer, elde ettikleri zaferi tarihi Sivas Meydanı'nda toplanarak kutladı. Kutlama etkinliğine belediye başkanlığını kazanan BBP'li Adem Uzun da katıldı.

Sivas'ta seçimi kazanan BBP'li başkan, tekbir getirerek gösteri yapan partililerini susturdu

"NE TEKBİRİ ARKADAŞLAR!"

Partililerin tekbir getirmesine tepki gösteren ve kalabalığa uyarıda bulunan Uzun, "Sivas halkı teveccüh gösterdi, seçimi kazandık. Herkesi kucaklayalım. Ne tekbiri arkadaşlar, karşımızdakiler de Müslüman. Böyle yapmayalım." ifadelerini kullandı.

Sivas'ta seçimi kazanan BBP'li başkan, tekbir getirerek gösteri yapan partililerini susturdu

Kaynak: Haberler.com / Politika

Adem Uzun Sivas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (38)

Raşid Polat:

Helal olsun dogru demis. Gavuru mu yendiniz arkadas?

833
21
yanıtYanıtla
ASar Gnc:

gavurlari degilde, batiya özenenleri, kendi türk kültürü ve ahlakindan uzak yasamaya müsait, lgbt bayragini ulu orta acmak isteyenleri yendik.

yanıt2
yanıt6
Cihans:

Nesi doğru karşısındaki kimmiş sor bakayım arkadaşa su ayrimcilihi bırakın artık

yanıt1
yanıt21
Raşid Polat:

arakadaslar belediye bir sag partiden baska bir sag partiye gecti. Dem'in elinde olan belediye alınir da anlarım

yanıt3
yanıt0
İDO BEY:

Adam gibi adam işte helal olsun yakışanı yapmış kazanmışsın seçim bu savaş değil kutlamanı yap keyfine bak farklı yerlere çekmeyin.

593
16
yanıtYanıtla
Eko cCc:

Adamsın

364
13
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Bence genel anlamda bu eğlencelerin olmaması lazım. Aynı evde yeri geliyor 3 ayrı görüş bile olabiliyor. Komşuna karşı kazandığın secımı ne diye böyle abartıyorsunuz. Sankı İngiliz’e , Fransız’a karşı savaş kazanıyoruz gibi davranmayın.

273
11
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Herkesin gosteremeyecegi tepkiyi gostermis

229
10
yanıtYanıtla
Mehmet ali:

Adamlık bu işte.. Bu tutum herkese örnek olmalı

174
5
yanıtYanıtla
Mehmet Badem:

Bravo Başkan tebrikler ederim ??

101
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title