Haberler

Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine karşı çıktı: Senin başarın değil benim başarım

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan için "İlk kez katıldığı bir şeyde 1. turda kaybetti. Onun açısından da ciddi bir travma oldu. Bu zamana kadar hep 1. turda kazandı ama ilk kez kaybetti" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine yanıt ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'dan geldi. Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ben çekilseydim 2. tura kalmazdı. Kendi başarınız gibi göstermeyin" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'de katıldığı canlı yayında gazeteci Uğur Dündar, Alişar Delek, İsmail Saymaz ve İpek Özbey'in sorularını yanıtladı.

"ONUN AÇISINDAN CİDDİ BİR TRAVMA OLDU"

12 gün sonra sessizliğini bozan ve canlı yayında seçim sonuçlarını değerlendiren Kılıçdaroğlu, rakibi Cumhurbaşkanı Erdoğan için "İlk kez katıldığı bir şeyde 1. turda kaybetti. Onun açısından da ciddi bir travma oldu. Bu zamana kadar hep 1. turda kazandı ama ilk kez kaybetti" şeklinde konuştu.

SİNAN OĞAN KARŞI ÇIKTI: BENİM BAŞARIM

Büyük yankı uyandıran bu çıkışa yanıt ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'dan geldi. İkinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Afedersiniz ama Sayın Kılıçdaroğlu,seçimlerin 2. tura kalmasını biz sağlamıştık. Sizin taraftarlarınız seçimden önce Muharrem İnce'ye yaptıkları linci bana da yaptılar ve ben de eğer bu linç karşısında Sayın İnce gibi çekilmiş olsaydım seçimler ikinci tura kalamıyordu. İlk turda Sayın Erdoğan balkon konuşması yapmış olacaktı. Şimdi kalkıp seçimlerin ikinci tura bırakılmasını kendi başarınız olarak göstermeniz biraz tuhaf olmuş" ifadelerine yer verdi.

İşte Sinan Oğan'ın o paylaşımı;

Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine karşı çıktı: Senin başarın değil benim başarım

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Sosyal Medya Ata İttifakı Sinan Oğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Fatih Erdem:

Allah'tan %5 oy aldı, yoksa ALİMALLAH %10 oy alsaydı, sanırım dünya benim sayemde dönüyor, herşey benden sorulur derdi.

112
87
yanıtYanıtla
recep kaya:

bi bitin ya

yanıt13
yanıt17
HAEİBABA 369:

Sayın OĞAN madem sizin sayenizde ikinci tura kaldı... Madem muhaliftiniz. Madem ülke yanlış yönetiliyor diye ortaya çıktınız ben yöneteceğim dediniz. Neden ikinci turda mevcut yönetimden yana tavır aldınız. İlk turda destek verseydiniz de "VATAN" ikinci bir kez oy pusulası pastırıp masraf etmezdi.

80
26
yanıtYanıtla
Erdinc Ilgin:

Kılıçtaroğlunun hayatı yalan yenilgiyi bile başarı olarak göstermiş ya diktatör diyorlar bide asıl diktatör CHP nin başında adam yenmişte yenmiş, yenmişte yenmiş hala başarı diyor

85
1
yanıtYanıtla
Hüso Fıso:

Sinan Oğan boşuna heveslenme Sana MHP başkanlık koltuğunu yedirmezler.

46
18
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

sen olmasan kılıçdaroğluna verecektim oyumu zaten. atatürkçü dedik yalan çıktı.

30
29
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

hüdaparla yanyana gelmem dedi sözünü çok acayip tuttu araya adam koydu yanyana gelmedi ona helal olsun

38
20
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Yeter artık tepki oyu aldın neyin kafası bu babala TV Oğuzhan gibi kibirden burnunun ucunu göremiyorsunuz

40
8
yanıtYanıtla
bekir yapici:

al birini vur ötekine bu adamlarin tek düsünceleri her siyasetci gibi önce kendi bekalari sen ben kavgasi bilhassa son yillara bakarak parti ve isimlerden bagimsz gercek derlerinin ülke ve halk olduguna inanmiyorum görüyoruz kendi aralarinda bile makam koltuk kapma yarisi var birbirlerine tuzak kuruyorlar.

35
6
yanıtYanıtla
EjdeR karahanli:

sözünü yiyen adamlari biz dinlemeyiz sinan ogan bittin bizim için güvenmeyiz birdaha sana.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title