Haberler

Selvi Kılıçdaroğlu: Tek işim, tek hayalim bu ülkede her çocuğun yeterli beslenerek büyümesidir

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, yeni açtığı Twitter hesabından yaptığı ikinci paylaşımda çocukların yetersiz beslenmeleri konusuna değindi. Kılıçdaroğlu, "Türkiye'de çocuklarımızın yüzde 67'si sebzeyi, yüzde 87'si et ürünlerini her gün tüketemiyor. Ben First Lady unvanı peşinde değilim, bu tarz fani şeylerde hiç gözüm yok, olmadı. Tek derdim bu gerçeklerdir. Tek işim, tek hayalim bu ülkede her çocuğun yeterli beslenerek büyümesidir" dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, yeni açtığı Twitter hesabından yaptığı ikinci paylaşımda çocukların yetersiz beslenmesine dikkat çekti.

"FIRST LADY UNVANI PEŞİNDE DEĞİLİM"

"Ben First Lady unvanı peşinde değilim, bu tarz fani şeylerde hiç gözüm yok, olmadı" diyen Selvi Kılıçdaroğlu, sebze ve et tüketemeyen çocuklara işaret etti.

"TEK DERDİM GERÇEKLERDİR"

Kılıçdaroğlu, " Türkiye'de çocuklarımızın yüzde 67'si sebzeyi, yüzde 87'si et ürünlerini her gün tüketemiyor. Ben First Lady unvanı peşinde değilim, bu tarz fani şeylerde hiç gözüm yok, olmadı. Tek derdim bu gerçeklerdir. Tek işim, tek hayalim bu ülkede her çocuğun yeterli beslenerek büyümesidir" dedi.

Selvi Kılıçdaroğlu: First Lady unvanı peşinde değilim

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Selvi Kılıçdaroğlu Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Türkiye Twitter Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (16)

Onur Yener:

Karneyle ekmek dağıtan zihniyet mi yapacak bunu güldürme beni, ayrıca şu an hiçbir çocuğun beslenmeyle alakalı bir sıkıntısı yok, yardıma muhtaç olanın devlet zaten yanında.

166
118
yanıtYanıtla
Sm57:

Tanzim satışlarıyla patates soğan satıldı bu ülkede bunun karneyle ne alakası var önemli olan yardıma muhtaç olanın yanında mı olmak ona kendine guveneceği para kazanabileceği iş imkanı mı sağlamak farkında olmayabilirsin bazı çocuklar düzgün beslenemiyor

yanıt81
yanıt98
Teo Yüksel:

Ben bu hanim efendiyi nedense herkesten çok samimi buluyorum çünkü meydanlara çıkınca bile kendini şirin gösterme peşinde değil neyse o.

106
76
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Simdiye kadar ne yapti? Illa secimimi bekliyormus? Iyilik yapmak isteyen Istanbul, Izmir, Ankaradan baslar, gittimi oraya, yaptimi o söykediklerini???

yanıt41
yanıt35
Sevda Gül :

Yalaniniz batsin! Yapsaydiniz Istanbulda örnek olarak !

92
51
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

düzgün gelir edemezse nasıl yapacak o dedigini :) kafan hesaplamaya yetmez senin

yanıt19
yanıt21
Atakan Kilic:

MİLYARLARI REKLAMA VEREN BELEDİYE VAR YARISINI BUNLARA YAPSA YETERDİ

yanıt14
yanıt12
Vatandas:

İşleri güçleri siyasi algı. Bunun kocası olan Kemal efendi 3 tane davarı teslim et. 1 saat sürmez hepsini kaybeder. Allah bunları ülkemizin milletin başından uzak tutsun

36
33
yanıtYanıtla
Vatandas:

Chp dişi erkek fark etmez hepsi aynı. Eşşeği evlendiren zihniyet bunlar

34
33
yanıtYanıtla
T T:

İstanbul ve Ankara belediyelerinde hangi seçim vaadlerini gerçekleştirdiniz şuana kadar önce onu açıklayın. Bol keseden dağıtmak kolay da dağıttığınızı hiç göremedik. Senelerdir hiç kaybetmediğiniz belediyeler var hangisinde ne yaptınız ?

35
24
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title