Haberler

Seçilme ihtimali olmayan yerden aday gösterilen Savcı Sayan: Aslolan milletin gönlündeki liste

Güncelleme:

Milletvekili olmak için Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Savcı Sayan, AK Parti tarafından İzmir 1'inci bölgede 6'ıncı sıradan aday gösterildi. AK Parti'nin o bölgeden son seçimlerde 4 milletvekili çıkarması nedeniyle işi çok zor olan Sayan, "Aslolan Milletin gönlündeki, vicdanındaki listedir. Neticede onların vekili olmak için aday olduk. Bugün vira Bismillah deyip başladık. Allah bizi milletimize mahçup etmesin" paylaşımında bulundu.

Ak Parti, milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na sundu. Ak Parti, Milletvekili olmak için Ağrı Belediye Başkanlığından istifa eden Savcı Sayan'ı İzmir'den 6. sıradan milletvekili adayı gösterdi.

VEKİL OLMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK

Ak Parti son seçimlerde o bölgeden 4 milletvekili çıkarması nedeniyle Savcı Sayan'ın işi çok zor. Belediye başkanlığı görevinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emriyle istifa ettiğini öne süren Savcı Sayan, "Cumhurbaşkanımız bana 'Meclis'te olmanız gerekiyor' dedi. Öyle uygun gördüler, ben de kabul ettim" demişti.

"MİLLETİN VEKİLİ OLMAK İÇİN ADAY OLDUK"

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Savcı Sayan, "Aslolan Milletin gönlündeki, vicdanındaki listedir. Neticede onların vekili olmak için aday olduk. Bugün vira Bismillah deyip başladık. Allah bizi milletimize mahçup etmesin" ifadelerini kullandı.

Seçilme ihtimali olmayan yerden aday gösterilen Savcı Sayan: Aslolan milletin gönlündeki liste

2015'TE DE İZMİR'DEN ADAY OLMUŞTU

Öte yandan CHP'den istifa ettikten sonra AK Parti'ye geçen Savcı Sayan, Kasım 2015 Genel Seçimleri'nde de İzmir'den milletvekili adayı olmuş ancak seçilememişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Belediye Başkanlığı Milletvekili Savcı Sayan AK Parti İzmir Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (21)

Samet Aslan:

Kim bilir ne kadar borçlandırmışsındır belediyeyi.Ülkeyi borç batağına soktunuz,hayalleri çaldınız

432
249
yanıtYanıtla
Y Sarı:

Aynen öyle

yanıt184
yanıt65
Nur Akbaş:

SENİ İZMİRDEN GÖSTERMEK İSTENMİYORSUN DEMEK KİBARCA İZMİRİN HİÇ BİR ONURLU ŞEREFLİ VATANDAŞI SANA OY VERMEZ BÖYLELİKLE SENDE TARİH OLUYORSUN ÇOK ŞÜKÜR RABBİME..

347
227
yanıtYanıtla
Ekin Gence:

aynaya bakın aynaya kendinizi tarif etmeyin

yanıt44
yanıt85
DUVARMEKAN:

Kesinlikle haklısınız. Karakter her bünyede olmaz. Katılıyorum size nur akbaş

yanıt43
yanıt14
haksız mıyım:

yav bi işine git . sanırsın milletin derdiyle ölüyorlar

384
84
yanıtYanıtla
ERKAN :

milletin gönlünde liste başı mı sanıyon kendini

311
119
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Şu memleket ne çektiyse liyakatsızlıktan çekti. Yeni şeyler söylemek , yeni yüzler görmek lazım

296
45
yanıtYanıtla
Denden Semsem:

Paylaşımında anormal olan ne var anlamadım. Savcı Sayan milletin yüreğindedir. Keşke tüm belediye başkanları onun gibi öğrenci dostu onujn gibi vatansever olsa. Algı yapmayın ne zorunuza gidiyorsa onu yazın.

100
133
yanıtYanıtla
sivaslı 58:

Savci chp deyken nefret kusardiniz ona karsi akp ye gecti boncuk gozlu mu oldu

yanıt69
yanıt40
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title