Haberler

Sarıgül, İmamoğlu'na demediğini bırakmadı: Aslan parçası makamında konuşmak kolay

Güncelleme:

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, partide Kılıçdaroğlu'na başkaldırıp değişim rüzgarı başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na isim vermeden yüklendi. Sarıgül, "CHP'nin güçlü olduğu İstanbul'da siyaset yapmakla siyaset olmuyor. Gel bakalım aslan parçası, Erzincan'a gel de bir selam ver bakalım nasıl oluyor bu işler? Bulunduğun makamlarda, koltuklarda konuşmak kolay." dedi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, katıldığı bir programda CHP içindeki "değişim" tartışmalarına tepki gösterdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen Sarıgül, değişim fitilini yakan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik "Siz Batman'da, Yozgat'ta, Nevşehir'de, Rize'de kaç kere görev yaptınız? Sadece CHP'nin güçlü olduğu İstanbul'da siyaset yapmakla siyaset olmuyor. Gel bakalım aslan parçası, Erzincan'a gel de bir selam ver bakalım nasıl oluyor bu işler? Bulunduğun makamlarda, koltuklarda konuşmak kolay." ifadelerini kullandı.

"SİZİN HİÇ Mİ KABAHATİNİZ YOK?"

Sarıgül gündem yaratan konuşmasında şunları söyledi: "Bugün değişim isteyen güzel kardeşlerim, aslan parçaları, yiğitler siz zaten o işin başındaydınız. Benim gibi sadece Erzincan'a mahkum olmadınız. Genel başkanımız her türlü önünüzü açtı, siz zaten bu çalışmaları yaptınız. Orada bir kayıp varsa, kaybın baş sorumlusu sizsiniz kardeşim. Başarı 'lider-kadro-proje'den geçiyor. Lider çalışıyor, liderin kadrosu olarak siz ne yaptınız? Bu çalışmalarda hiç mi kabahatiniz yok?

"OTURDUĞUN KOLTUKTA KONUŞMAK KOLAY"

Siz Batman'da, Silopi'de, Yozgat'ta, Nevşehir'de, Rize'de, Trabzon'da kaç kere görev yaptınız, oralara gittiniz? Bu soruları kendinize sorun. Sadece CHP'nin güçlü olduğu İstanbul'da siyaset yapmakla siyaset olmuyor. Gel bakalım aslan parçası, Erzincan'a gel de bir selam ver bakalım nasıl oluyor bu işler? Bulunduğun makamlarda, koltuklarda konuşmak kolay."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Mustafa Sarıgül Ekrem İmamoğlu Milletvekili İstanbul Erzincan Siyaset Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

DELİ KADİR:

chp istanbulda mı güçlü :) chp istanbulda güçlü değil iktidarı istemedikleri için imamoğlu geldi

37
10
yanıtYanıtla
Temel Temel:

Buda kendisini fasulye gibi nimetten sayıyor.

22
11
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Hepiniz gideceksiniz İMAMOĞLU kalacak. Sesi çıkan herkesi gönderdiniz yıllarca ihraç ettiniz, bi kendiniz gitmediniz bırakmadınız koltuk sevdasını sarıgül kırmızıgül

9
12
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

sarıgül mecliste burcundan dolayı biri laf attığından sonra konuşurken nazik mazik falan filan olmalıyız diyordu İmamoğluna hitap şekliyle mecliste söylediği birbirini tutmuyor

16
4
yanıtYanıtla
Hayri :

sarıgul bu duelloda tarafını belli etmiş demekki ekmek kılıçdaroğlu tarafında tersini görseydi imama yanaşırdı bu işleri dantel gibi işler sarıgul hayatı sinema ile geçmiştir ama hep gundemde hep makamlarda kalmayı becermiştir kolay iş değil az kişi başarır icraat sıfır ama kıvrak zekası 5 yıldızdır

13
1
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Tam siyasetten siliniyordu Kılıçdaroğlu elinden tuttu yakında ibb adayda yapar çalışan akpye demediğini bırakmayanlar bunlara göz yumuyor ülkeye tek çivi çakmadan aldıkları maaşa bindiği arabalara lüks yaşamına üstün haklarına çıkıp bir kaf etsenize.

8
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title