Haberler

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, halkla bir araya gelmeye devam ediyor

Güncelleme:

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ilçe halkı ile bir arada olmaya, onların sıkıntılarını, görüşlerini dinlemeye ve sorularına cevap olmaya devam ediyor. Başkan Köse, halkın düşüncelerini önemseyerek Safranbolu'yu ileriye taşıdıklarını belirtti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ilçe halkı ile bir arada olmaya, onların sıkıntılarını, görüşlerini dinlemeye ve sorularına cevap olmaya devam ediyor. Başkan Elif Köse, "Benim için en kıymetli olan Safranbolu halkımızın düşünceleri, verdiğimiz bu değerle de Safranbolu'yu çok daha ileriye hep birlikte taşıyoruz. Çünkü başka Safranbolu yok" diye konuştu.

Göreve geldiği ilk andan itibaren belediye çalışmalarının haricinde fırsat bulduğu her an halk ile iç içe olan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, halk ile bir araya geldiğinde mutlu olduğunu ve onları ziyaret ettiğinde huzurlu hissettiğini belirterek; "Benim için en kıymetli olan Safranbolu halkımızın düşünceleri, verdiğimiz bu değerle de Safranbolu'yu çok daha ileriye hep birlikte taşıyoruz" diye konuştu.

Halkın yararına yapılan hizmetler için üretmeye ve çalışmaya devam ettiği zamanın içerisinde kalan dilimde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Köse soru, görüş ve önerilerini dinliyor sıcak bir çay eşliğinde çözüm üretiyor. 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Safranbolu'nun teveccühünü kazanıp ilk kadın Belediye Başkanı olarak görevine başlayan "kendim için değil kentim için" sözleri ile beğeni toplayan ve Belediye'nin tüm birimleri ile aktif rol alarak Safranbolu'yu geleceğe taşıyan Başkan Elif Köse, ziyaretlerinin haricinde çoğu zaman kendisini evlerinde ağırlamak isteyen vatandaşların davetini de kırmıyor.

Cumhuriyet'in 100. yılına gireceğimiz hafta içerisinde Safranbolu'yu kırmızı beyaza bürümenin ve hazırlık çalışmalarının yanı sıra esnaf ziyaretlerini de ihmal etmeyen Başkan Köse, her yeni doğan bebeğin evine ziyaret, sanayi esnafı ziyareti, şehir merkezinde atılan tur ile vatandaş sohbetlerini de ihmal etmedi. Kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'ye teşekkür ederek ilk defa bir Belediye Başkanı'nı halkla bütünleşik halde gördüklerini belirtti. Başkan Elif Köse ise "Benim için en kıymetli olan Safranbolu halkımızın düşünceleri, verdiğimiz bu değerle de Safranbolu'yu çok daha ileriye hep birlikte taşıyoruz. Çünkü başka Safranbolu yok" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Politika

Safranbolu Elif Köse Politika Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title