Haberler

Rusya'daki darbe girişimini yorumlayan Kılıçdaroğlu, olayı SADAT'a bağladı

Güncelleme:

Rusya'daki paralı askeri grubu Wagner'in darbe girişimiyle ilgili sosyal medya hesabından bir değerlendirmede bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Şimdi Rusya'da olanlar, umarım ders olur. Çünkü Rusya'nın Wagner'i, Türkiye'nin SADAT'ıdır" ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Rusya'da paralı askeri grubu Wagner'in darbe girişimine değinen Kılıçdaroğlu, SADAT'a dikkat çekti.

"DEFALARCA UYARDIM, KAPILARINA DAYANDIM"

Kılıçdaroğlu açıklamasında "SADAT konusunda Saray hükümetini defalarca uyardım. Yetmedi kapılarına dayandım. Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak; dilini, bayrağını, anayasasını değiştirmek istediklerini söyledim" dedi.

"RUSYA'DA OLANLAR UMARIM DERS OLUR"

Açıklamasının devamında Rusya'da olanlardan ders alınması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Şimdi Rusya'da olanlar, umarım ders olur. Çünkü Rusya'nın Wagner'i, Türkiye'nin SADAT'ıdır. Buradan bir kez daha ilan ediyorum, halk düşmanı hiçbir paramiliter yapıya izin vermeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımı;

Rusya'daki darbe girişimini yorumlayan Kılıçdaroğlu, olayı SADAT'a bağladı

Rusya'daki darbe girişimini yorumlayan Kılıçdaroğlu, olayı SADAT'a bağladı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Sosyal Medya Türkiye SADAT Rusya Politika Haberler

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Kuledeki 'şantaj' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Kuledeki "şantaj" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Bakmadan Geçme

Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri 11 üniversiteye yeni rektör atandı! Hangi üniversitelere rektör atandı? PARİS OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR MU? Paris Olimpiyatları'nda Türk sporcular ne zaman yarışacak? Paris Olimpiyatları'nda Fransız koşucunun açılış törenine başörtüsüyle katılmasına izin verilmedi! Olay ne, ne oldu? CUMA MESAJLARI || En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli cuma mesajları MasterChef Türkiye ana kadroya giren 12. yarışmacı kim oldu? MasterChef kim kazandı? 26 TEMMUZ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO | Hamster Kombat yeni şifre ne, nasıl kullanılır? Hamster Kombat nedir? CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? Adım adım cuma namazı kılınışı 26 Temmuz Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Cuma namazı İstanbul, Ankara, İzmir'de kaçta? İL İL CUMA NAMAZI SAATİ 26-27 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 11 üniversiteye rektör ataması yapıldı, üst düzey bürokratlar görevden alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 11 üniversiteye rektör ataması yapıldı, üst düzey bürokratlar görevden alındı

500

Yorumlar (22)

Hacı Şembeki:

ABD, İngiltere, Fransa ve daha bir çok ülkenin özel güvenlik şirketleri var....Bu Kılıcdaroğlu çok cahil ya.... Chp seçmenine vallahi üzülüyorum.... bir şeyden Anlamayan bu şahıs....Anamuhalefeti temsil edemez yaaa....Hiç düşünmeden, sorgulamadan konuşuyor...

173
261
yanıtYanıtla
FATİH ARSLAN:

Dünya ya geliş amacı her şeyi iktidara bağlamak olan bu şahıs hala o koltukta oturuyor ya helal olsun.

234
165
yanıtYanıtla
CEZA :

Ellemeyin otursun bundan iyi dostmu var İktidara. her söylediği tepeye yarıyor :))

yanıt1
yanıt1
Boş Yapma Doldur:

Sen maharna yemene devam et vitaminsiz kaldığından anlayamazsın

yanıt1
yanıt2
Hikmet Cakir:

simdide sadat a mi satasmaya basladin pesinden ne geliyor merakla bekliyorum bu yalan makinalarini rüyandami görüyorsun ilham kaynagimisin senden cok güzel senarist olur rekorlar kitabina girersin senarist olarak kendine cok yazik ediyorsun ))))))))))

107
140
yanıtYanıtla
Blackened:

Yaw he he

124
98
yanıtYanıtla
Mehmet Mirdeslioglu:

Cahil sin kemal dünyadan bi habersin

80
108
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Londra tefecilerinden borç para dilenen Kılıçdaroğlu şimdide Amerika'nın isteği doğrultusunda yerli ve milli savunma sektörümüz Sadat a kafayı takmış . Yediği Osmanlı Tokadı nın şokundan hâlâ çıkamamış .

9
3
yanıtYanıtla
Sm57:

Yavaştan kendini siyasete sokmaya çalışıyor CHP nin sadatı da kemal Kılıçdaroğlu bence içten mahvetmek için çalışıyor

6
2
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Saray hükumeti deil seve seve seçtiğimiz hükumet ?????? siz kime karşı iseniz onu destekleyecegiz

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title