Haberler

Recep Akdağ: "Huzur içinde bir seçim yaşıyoruz"

Güncelleme:

Recep Akdağ: "Huzur içinde bir seçim yaşıyoruz" Başbakan eski Yardımcısı ve Sağlık Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oyunu Erzurum'da Tevfik İleri Anadolu Lisesi'nde kullandı.

Recep Akdağ : "Huzur içinde bir seçim yaşıyoruz"

ERZURUM - Başbakan eski Yardımcısı ve Sağlık Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oyunu Erzurum'da Tevfik İleri Anadolu Lisesi'nde kullandı.

Akdağ, seçimlerin ülkemiz, milletimiz ve Türk demokrasisi için hayırlı sonuçlara vesile olmasını dilediklerini belirterek, "Allah bütün milletimize, devletimize ve vatanımıza hayırlı kılsın. Huzur içinde bir seçim geçiriyoruz. İnşallah huzur içinde de bir seçimi bitireceğiz. Ondan sonra seçimi kazananlar memlekete hizmet edecekler. Ben 20 yıla aşkın bir zamandır Erzurum'da milletvekiliyim, bir ömür bu yani. Bu seçimlerde aday değilim. Bu süre içinde bize destek olan Erzurumlulara teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bunlara ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. İnşallah böyle güzel bir seçimi geçireceğiz hep birlikte. Türkiye büyük bir ülke, güçlü bir ülke. Biz büyük bir milletiz. Yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Seçimleri Anadolu Lisesi Sağlık Bakanı Milletvekili Recep Akdağ AK Parti Erzurum Akdağ Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title