Haberler

Ümit Özdağ'dan çok konuşulacak sözler: Yarın Suriye sınırına ilk mayını yerleştireceğiz

Güncelleme:

Mültecilerle ilgili sivri söylemleriyle bilinen ve her fırsatta "Suriyelileri geri göndereceğiz" diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan çok konuşulacak bir çıkış daha geldi. Yarın Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gideceğini söyleyen Özdağ, "Türkiye-Suriye sınırına, iktidara geldiğimizde tamamlamak üzere ilk mayını yerleştireceğiz" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin 1'inci Olağan Adana İl Kongresi'ne katılmak ve il binasının açılışını yapmak üzere kente geldi. Partililer tarafından araç konvoyuyla karşılanan Özdağ, ilk olarak Sefa Özler Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ettikten sonra kongrenin yapılacağı salona geldi.

Ümit Özdağ'dan çok konuşulacak sözler: Yarın Suriye sınırına ilk mayını yerleştireceğiz

"SİYASETTE DENGELER YENİDEN KURULUYOR"

Burada konuşan Özdağ, Zafer Partisi'nin korkunç bir hızla büyüdüğünü belirterek, "Zafer Partisi önüne çıkan tüm engelleri tek tek devirerek ilerlemeye devam ediyor. Tüm Türkiye'ye zafer geliyor, siyasette dengeler yeniden kuruluyor. Zafer Partisi, milletin iradesini; Türk siyasetinde kararlı bir şekilde taşıyor" dedi.

Ümit Özdağ'dan çok konuşulacak sözler: Yarın Suriye sınırına ilk mayını yerleştireceğiz

"SINIRA İLK MAYINI YERLEŞTİRECEĞİZ"

Partisinin sığınmacılarla ilgili politikasına değinen Özdağ, "Türk milleti, Haziran 2023'te 'Artık istemiyoruz, bunlar gitsin' der ve Zafer Partisi'ni desteklerse; hazırladığımız Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile herkesi bir yıl içerisinde ülkesine göndereceğiz. Yeni mültecilerin gelmesini engellemek için ise sınırda çok kapsamlı bir savunma tedbiri geliştiriyoruz. Türkiye sınırındaki mayınların sökülmesiyle sonuçlanan Ottawa Antlaşması'ndan çekileceğiz. Yarın Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gidiyorum. Reyhanlı'da, Türkiye- Suriye sınırına, iktidara geldiğimizde tamamlamak üzere ilk mayını yerleştireceğiz. Buradan tüm dünyaya duyuruyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Zafer Partisi Türkiye Suriye Hatay Haberler

500

Yorumlar (17)

quantum :

İran sınırınada gerekli ümit hocam. İstilaya dur demenin zamanı geldide geçiyo

192
31
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

adamın hası, gerçek türk.

169
47
yanıtYanıtla
Hasan Bulut:

Yunanda aynı işi yapıyor farkınız ne hani ataturk olmasaydı yunan olurduk süz olmuşsunuz.

yanıt10
yanıt54
ALP ALP:

Kendini Devlet mi sanıyor? Ayrıca nerede ensar- muhacir ankayışı? Bu konuyu seçim malzemesi yapmakta ayrı bir ayıp . Mayın döşeyeceğine git temizlenmiş bölgede sanayi kur suriyelileri istihdam et ülkerine gönder Türkiyenin ekonomisine katkı sağla.

36
168
yanıtYanıtla
Jerry jerry:

Ne ensarı oğlum savaş mı var?Islam'da savaştan kaçmanın hükmü nedir ayrıca? Ülkeyi mahvetti hükümet farkında olun azıcık kullanın beyninizi. Ekonomine bak, istilaya bak. Siyanürle zehirlenmeye bak. Hükûmet de devlet değil.

yanıt19
yanıt2
Ayhan Tufan:

Alp ensar- muhacir den mi bahsediyorsun halen sen 7 uyuyanlardan mısın halen ülkede neler olduğunu anlıyamıyormusun sana din afyon olarak yutturulmuş. gerçek müslüman olsan bu şekilde yorum yapmazdın

yanıt1
yanıt0
Mustafa ESMER:

Sınıra mayın nedir yahu? Aklına esen sınıra mayın yerlestirebiliyor mu bu ülkede?

57
128
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Mustafi sen suriyelisin herhalde biz göçmen istemiyoruz herkes ülkesinde kalsınsavaş varsa vatanını savun

yanıt90
yanıt20
Hek Tor:

Senin ''Brain'' o kadar çalışıyor işte.... La ollum, sembolik sembolik, tahtadan, alçıdan, kartondan, yoksa ne Tansaş''ta ne de Carrefour''da mayın satışları daha başlamadı.

yanıt36
yanıt9
ferhat atmaca:

bop un ilk adımı mayınların temizlenmesiydi. bop tarihe gömülüyor şimdi. olan bizim 10 yılımıza ve tamir olamayacak geleceğimize oldu.

169
15
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title