Haberler

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na yeni salvo: Arkadaşlarım bu konuya girme diyor ama gireceğim

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında kent lokantaları üzerinden İBB Başkanı İmamoğlu'nu hedef aldı. Kurum, "Arkadaşlarım girmeyin diyor ama bu konuya gireceğim. 11 tane Kent Lokantası yapmışlar, marifetmiş gibi anlatıyorlar. Ben 2 günde açarım. Ücretsiz yemek dağıttığımız yerde ücretli yemek dağıtır hale gelmişsin, marifetmiş gibi anlatıyorsun. Biz senin gibi süt dağıttığımız işi davulla zurnayla anlatmıyoruz" dedi.

Türkiye'nin kilitlendiği 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere artık sayılı günler kalırken adaylar da ekranlarda boy göstermeye davam ediyor. Haber Global ekranlarına konuk olan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İBB projesi olan kent lokantaları üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

"KENT LOKANTALARINI MARİFETMİŞ GİBİ ANLATIYOR"

Kurum'un açıklamaları şöyle: "Arkadaşlarım girmeyin diyor ama bu konuya gireceğim. 11 tane Kent Lokantası yapmışlar, marifetmiş gibi anlatıyorlar. Fatih Belediyesi 16, Pendik Belediyesi 11, hepsinin sosyal tesisleri var.

"BEN 2 GÜNDE AÇARIM"

Ben 2 günde açarım, yine söylüyorum. Kadir ağabey zamanında 500 bin kişiye ücretsiz yemek veriyorduk, ücretli verdiği yemeği marifet gibi anlatıyor. Biz ihtiyaca koşan bir anlayışız.

Murat Kurum, 'Arkadaşlarım bu konuya girme diyor ama gireceğim' diyerek kent lokantaları üzerinden İmamoğlu'nu hedef aldı

"BİZ SENİN GİBİ SÜT DAĞITTIĞIMIZ İŞİ DAVULLA ZURNAYLA ANLATMIYORUZ"

Ücretsiz yemek dağıttığımız yerde ücretli yemek dağıtır hale gelmişsin, marifetmiş gibi anlatıyorsun. 7 gün 24 saat hizmet veren kreşler açacağız. Biz senin gibi süt dağıttığımız işi davulla zurnayla anlatmıyoruz."

KURUM VE İMAMOĞLU ARASINDA KENT LOKANTALARI POLEMİĞİ

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, geçtiğimiz günlerde İBB projesi olan Kent Lokantaları hakkında şunları söylemişti: "İstanbul'daki o korkuyu ve güvensizliği giderecek ve İstanbul'da yeniden huzuru yeniden getireceğiz. Şu anda kent lokantasını bir proje olarak bu İstanbul'a sunmak çok büyük bir projeymiş gibi de bahsetmek, bizi hayretlere düşürüyor. Değerli arkadaşlar 2 gece de İstanbul'un 39 ilçesinde lokanta sosyal tesisi açarız. 2 gece de açılır. Bunu sanki bir işmiş gibi, marifetmiş gibi anlatıp, yarım çay bardağı su, süt verip bunu bir hizmet gibi milleti kandırmaya yönelik söylemlerden artık biz sıkıldık, yorulduk."

Murat Kurum, 'Arkadaşlarım bu konuya girme diyor ama gireceğim' diyerek kent lokantaları üzerinden İmamoğlu'nu hedef aldı

İMAMOĞLU: O LOKANTALARDA 3 MİLYON İNSAN YEMEK YEDİ, GERÇEKTEN ŞAŞIRMIŞ DURUMDA

İmamoğlu ise şu sözlerle yanıt vermişti: "Allah akıl versin. Bu laflarından sonra ben ne diyeyim. Ne dersine çalışmış, üzülüyorum. Ne bu milleti tanıyor. Yapılan iyi hizmetleri al da kopyala onlarla dalga geçme. O 'Kent Lokantaları'nda 2.5-3 milyon insan yemek yedi. Gerçekten şaşırmış durumda, zaman daraldıkça yapamayacağını anlıyor. Kendini ispat çabasında ama çok kötü cevaplar, sözler veriyor. 31 Mart'ı inşallah çıkartır"

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Kent Lokantası Murat Kurum İstanbul 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE!
500

Yorumlar (84)

Oktay Dede:

Murat baskan bunların vizyonu bu iki lokanta açarlar bir heykel yaparlar biz iş yaptık derler bir tramvay açarlar otomatik kapı diye sevinirler bunların vizyonu bu????

418
849
yanıtYanıtla
Mehmet Deniz:

Oktay Dede bana Vizyon nedir,sen ne anliyorsun yaz bakalim buraya

yanıt389
yanıt210
SEVİMLİ KÖPEK GUCCİ CHIHUAHA GUCCI:

Gerçektenn öyle yaa bunların vizyonu yetmezki ancak yeni yeni idrak ediyorlar o da geç kaldılarr. Dediğin gibi otomatik trmvay diye övünüyrlar yıllardır zaten otomatik ti milleti kandıracaklarını sanıyorlarr..

yanıt57
yanıt30
Erkan Can :

tam kitlesine hitap eden cehalette,normalde 2 koyun emanet etmeyeceğin adamlar koca koyun sürüsünü idare ediyor tebrikler..

yanıt65
yanıt12
MG:

Erkan Can o cehalet sizde ziyadesiyle var. Kendiniz gibi düşünmeyenleri cehaletle suçlayarak cehaletinizi örtmeye çalışan, hiç bir şey üretmeyen, üretene dil uzatan ve kötüleyen insanlarsınız. Söyle bakalım bu halk için ne yaptınız ?

yanıt19
yanıt11
DENİZ KARA :

sizin yirmi yıllık vizyon ortada !

yanıt43
yanıt6
Firat Tas:

Sayın kurum sizin imzanızla Erzincan da toprak altında kalan ve bulunamayan dokuz işçi için çabalayın vicdanınız varsa

723
204
yanıtYanıtla
Alper gül:

İmzayı gördün mü? Anca algı yapmaya çalışırsınız böyle Bakanlıkta kapasite artışına doğrudan Bakan olur verip imzalamaz. Önce bir araştırsaydın keşke.

yanıt51
yanıt132
Alper gül:

Chp trolleri dolmuş yine buraya sizi Ekrem mi gönderdi.

yanıt67
yanıt123
Mehmet Vatandaş:

Alper gül: olur sözlemi oluyor imzasız:)))

yanıt32
yanıt5
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title