Haberler

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili sürpriz çıkış! CHP'nin iki numarası ilk kez "Gönlümüzde genel başkanımız var" dedi

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili ilk kez isim verdi. Salıcı, "Benim gönlümden partimizin genel başkanı ve ittifakın kurucusu sayın Kemal Kılıçdaroğlu geçiyor" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı siyaset kulislerinin en çok konuştuğu konular arasında yer alıyor. Konuyla ilgili CHP'nin iki numaralı ismi olarak adlandırılan Oğuz Kağan Salıcı'dan sürpriz bir çıkış geldi. Salıcı, CHP Muğla İl Başkanlığı'nın dün akşam Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nde düzenlediği Dayanışma Gecesi'nde konuştu.

"GÖNLÜMDEN GENEL BAŞKANIMIZ GEÇİYOR"

Cumhurbaşkanı adaylığı için gönlünden geçen ismin Kılıçdaroğlu olduğunu belirten Salıcı, ''Ben, Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün başıyım. Benim gönlümden, bu partinin Genel Başkanı, bizim liderimiz, aynı zamanda ittifakın kurucusu, devlet adamı, bu ülkeyi her türlü sıkıntı, kutuplaştırma, ötekileştirme çabasına rağmen bir arada tutan, devlet aklı ile bu partiyi yöneten ve Türkiye'nin önünü açan Kemal Kılıçdaroğlu geçiyor'' dedi.

İTTİFAKI DA İŞARET ETTİ

Salıcı ayrıca ittifaka işaret ederek, ''Biz ittifakın bir parçasıyız. İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti var, saygı duyuyoruz, beraber yürüyoruz. Ama bizim gönlümüzde 6 ok var'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Oğuz Kağan Salıcı Millet İttifakı Politika Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500

Yorumlar (20)

Çınar Saraç:

Mansur yavaş aday olur kazanır onun dışında kimse aday olmasın akıllı olun

155
61
yanıtYanıtla
Kuman:

Kim gelirse gelsin Cumhur yine Cumhur! Yazın buraya demedi demeyin

yanıt76
yanıt60
Çınar Saraç:

Pudra şekeri dokunmuş sana

yanıt14
yanıt6
SİNAN PÖRÇEK:

pundra şekeri samandan iyidir:)

yanıt2
yanıt3
Anıl Bey:

Allah yazdıysa bozsun beddua gibi.

105
31
yanıtYanıtla
ender türk :

iktidar muhalefetin zayıflığından dolayı bu kadar süre vardı , şimdi sizde iktidarın zayıflığından nemalanıyorsunuz ve ortaya koyabildiğiniz ciddi bir muhalefet tavrı maalesef yok.cekedimi koysam kazanır pozisyonundan faydalanmaktır bu , halka bir sorun bakalım seçimlerde oyunu gönülden kime vermek istiyor ??

75
27
yanıtYanıtla
SİNAN PÖRÇEK:

biz oyumuzu gönülden veriyoruz gardaş rahat ol, reiscilikte yapmıyoruz. iyi olan kazanır beceremeyen de muhalefette kalır. bu arada kendiniz itiraf ediyorsunuz daha iyisi yok

yanıt10
yanıt3
Taner :

Abi siz şakamı siniz yahu!! Halen kilicdaroglu diyorlar ya bu nasıl bir partidir. Anlamış değilim adamda muhtarlık sıfatı yok konuşma desen 2 kelimeyi zor bir araya getiren etrafta okadar adam varken nedir bunda gördükleri ben şimdi çok bunu merak ediyorum. ? Bu ülkeye akıllı adam gerekiyor ekrem imamoğlu vizyonunda bir adam.

24
48
yanıtYanıtla
yılmaz günaçar:

CHP Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasını istiyorki böyle konuşuyorlar Allah aşkına CHP li yöneticiler ne yapmak istiyor anlamak mümkün değildir

34
16
yanıtYanıtla
Arif Zehir :

Yıllardır seçim kazanamamış koltuk sevdalısı birini getirmeniz bence doğru olur. Sonuçta koltuk sevdalısı

30
14
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title