Haberler

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Açıklaması

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Fezlekeler muhakkak TBMM'ye orijinal şekliyle gelmelidir, müdahale edilmemelidir, hukuki süreç çalışmalıdır" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Fezlekeler muhakkak TBMM'ye orijinal şekliyle gelmelidir, müdahale edilmemelidir, hukuki süreç çalışmalıdır" dedi.

TBMM düzenlediği basın toplantısına yanında tuzluk, yağdanlık ve koyun sürüsü fotoğrafı getiren Oktay Vural, "Başbakan Erdoğan Deli Dumrul haline gelmiştir. Başbakan Erdoğan'ın ülkesini yurt dışında karaladığını öne süren Vural, "Benim ülkemi çeteler yönetiyor' diyor, Türkiye'yi şikayet ediyor. Bütün faiz lobileri birleşse Başbakan'ın yurt dışında yaptığı bu kara propagandayı yapamaz" açıklamasında bulundu.

Vural, fezlekelerle ilgili olarak ise, "Bu fezlekeler Adalet Bakanlığı'nda neden bekliyor? Bu fezlekeler bilerek bekletilmektedir. Göreve yeni gelen savcıların hangi delil nasıl karartacağı, nelerin silineceği konusunda kapsamlı bir çalışma yapılmaktadır. Fezlekeler muhakkak TBMM'ye orijinal şekliyle gelmelidir, müdahale edilmemelidir, hukuki süreç çalışmalıdır" dedi.

17 Aralık operasyonuna değinen Vural, "Türkiye'nin özgürlükleri, kaynakları bu soyguncu anlayışın tehdidi altındadır. Ortaya çıkan delillerin, 11 yıldır Türkiye'yi yöneten zihniyetin Türkiye'yi nasıl sömürdüğünü, nasıl tehdit ettiği, nasıl saadet zincirleri oluşturduğu, parayla ve sermayeyle medya dönüşümü yaptığı, açıkça ortaya çıkmıştır. Türkiye, Başbakan'ın başında olduğu büyük bir yolsuzluk ve soygun çetesiyle karşı karşıyadır" diye konuştu.

Vural, toplantının sonunda Abdurrahim Karakoç'un "Büyükler Bilir" isimli şiirini okudu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Oktay Vural Deli Dumrul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title