Haberler

Memleket Partisi Uşak İl Başkanı, istifa ederek Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı

Güncelleme:

Memleket Partisi Uşak İl Başkanı, istifa ederek Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı Memleket Partisi Uşak İl Başkanı Engin Toraman, görevinden istifa ederk Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'ı destekleyeceğini ve sonuna kadar arkasında olacağını açıkladı.

Memleket Partisi Uşak İl Başkanı, istifa ederek Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı

UŞAK - Memleket Partisi Uşak İl Başkanı Engin Toraman, görevinden istifa ederk Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'ı destekleyeceğini ve sonuna kadar arkasında olacağını açıkladı.

Öğlen saatlerinde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Memleket Partisi Uşak İl Başkanı Engin Toraman kendi ofisinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fetö'cü, PKK'lı, ülkeye faydası olmayan insanların karalama çalışmalarını başardıklarını dile getiren Toraman, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Memleket Partisi İl Başkanı Toraman, açıklamalarında; "Sonuçta Muharrem İnce'de bir insan. Onun da gururu, şerefi var herkesin olduğu gibi. Yapacak bir şeyi kalmadı, havluyu attı. Biz de bunları göze alarak, her şeyi düşünerek, 'Vatanımıza, milletimize nasıl faydamız olur' diye düşünerek, doğrusu olan Cumhur İttifakı'nı, Erdoğan'ı destekleyeceğiz. Yönetimde benimle aynı kararı düşünenler var, düşünmeyenler var. Bu karara saygı duyarım, çünkü herkesin kararı kendi düşüncesidir. Cumhur İttifakı'nı sonuna kadar destekleyeceğiz. Yapmamız gereken bu, yakışan da budur. Bu millete, vatana faydası olmayan kimler varsa Millet İttifakı'nda toplanmıştır. Bundan kaynaklı biz de doğru olan neyse onu yapma kararı aldık" ifadelerine yer verdi.

Parti'nde hiçbir talimat gelmediğini, talimat beklediklerini ve doğrusu bu olduğu içinde istifasını verdiğini sözlerine ekleyen Toraman, Millet İttifakı'nın niyetlerinin de seçimi kazanmak ve ülkeyi refah seviyelere getirmek olmadığını, tek sorunlarının "Erdoğan'ın gitmesi" olduğunu söyledi. Toraman, "MHP'den ayrılan Akşener CHP'yle nasıl yapabiliyor veya HDP'yle nasıl yapabiliyor. Onların derdi seçimi kazanmak, ülkeyi refah seviyelere getirmek değil. Bunlar 'Erdoğan gitsin de ne olursa olsun' diyor. Öyle bir dünya yok. Biz Erdoğan'ın arkasında olacağız. Cumhur İttifakı'nın sonuna kadar arkasında olacağız. Doğrusu olan bu" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Memleket Partisi Engin Toraman Uşak Politika Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak?
Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title