Haberler

Mansur Yavaş'tan sonra Murat Kurum da mal varlığını paylaştı: Biraz borcumuz var

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin yeniden aday gösterdiği Mansur Yavaş'ın, mal varlığını kamuoyuyla paylaşması sonrası AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum da mal varlığını açıkladı. Katıldığı bir canlı yayında konuşan Kurum, "Ankara'da ve İstanbul'da evimiz var, 1 tane arabamız var, biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu." ifadelerini kullandı.

Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı bir canlı yayında mal varlığını kamuoyuyla paylaştı. Kurum, " Ankara'da ve İstanbul'da evimiz var, 1 tane arabamız var, biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu." dedi.

31 Mart'taki yerel seçimlere az bir zaman kala belediye başkan adaylarının seçim kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor. Miting ve canlı yayınlara çıkan adaylar, projelerini anlatıyor. Geçtiğimiz günlerde ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin yeniden aday gösterdiği Mansur Yavaş, mal varlığını kamuoyuyla paylaştı. Bugün ise İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında mal varlığını açıkladı.

"ÇEKİNECEK BİR ŞEYİMİZ YOK"

Kurum, canlı yayında "Mansur Yavaş mal varlığını açıkladı. Siz de açıklayacak mısınız?" sorusuna yanıt vererek, "Açıklarız. Yani zaten şöyle... Biz düzenli olarak mal varlığını açıklıyoruz, bakanlıklara vesaire. Çekinecek bir şeyimiz yok." yanıtı verdi.

Mansur Yavaş'tan sonra Murat Kurum da mal varlığını açıkladı: Biraz borcumuz varAK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum

"ANKARA VE İSTANBUL'DA EVİMİZ VAR, 1 TANE ARABAMIZ VAR, BİRAZ DA BORCUMUZ VAR"

Murat Kurum, açıklamasının devamında mal varlığını kalem kalem sayarak, "Ankara'da evimiz var, İstanbul'da evimiz var, 1 tane arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için o eve olan borcumuz var. 2 yıl daha borç ödeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ DA MAL VARLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eşi Nursen Yavaş ile olan mal varlığını kamuoyuyla paylaşmıştı.

İşte Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş'ın mal varlığı:

Mansur Yavaş'tan sonra Murat Kurum da mal varlığını açıkladı: Biraz borcumuz var

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mansur Yavaş Murat Kurum İstanbul AK Parti Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (87)

sivri:

5 yaşındaki oğlum bile güldü bu açıklamaya 2 ev 1 araba birde borç öylemi güldürme insanları bari kendine

1233
213
yanıtYanıtla
Bidüşün:

seninde 5 yaşındaki oğlun kadar aklın var demekki

yanıt355
yanıt990
Merdan:

2 ev bir araba diyon, listede milyarlık mal var. Nasıl kazandın bu malları ?

yanıt441
yanıt122
sade vatandaş:

yaşı daha genç ileride yürü ya kulum der yaradan...boş heybe yüzükle yola çıkanlar oldu sonrası malum

yanıt405
yanıt66
FATİH ARSLAN:

He he dayı oğlu. Bu mahsun edebiyatını kimsenin yutacagini sanmıyorum. Bakan ve borç kelimesi hiç olmamış. Üstelik akpli. Geç bunları...

580
100
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Aynısını daha öncesinde mansur açıkladığında söyleyemedi ama bu fatih arslan gibiler :) çünkü niye? omurgasızlar :) ahlak fakiri bunlar :)

yanıt26
yanıt20
Mustafa Güneş:

Bir zamanlar bir İBB başkanının da tek bir yüzüğü vardı hani?

yanıt40
yanıt7
Export 86:

Dayan yiğidim az kaldı başkan seçilince liste uzayacak

430
83
yanıtYanıtla
Merdan:

Hey sayın Kurum, bozuk para gibi harcama milleti.

368
67
yanıtYanıtla
Temel Temel:

yalan aslanım yalan su sızıyor sızıyor

363
64
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title