Haberler

Kurum'dan İmamoğlu'na televizyon programı yanıtı: Samimi bir çağrı değil

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin, "Murat Kurum ile bir televizyon programında karşılıklı olarak projeleri konuşmak için bir programa nasıl bakarsınız?" sorusuna olumlu yanıt vermişti. Murat Kurum, İmamoğlu'nun bu cevabına karşılık, "İstanbul'u görmeyenlerin bugün İstanbul'u bizimle konuşmak istemeleri çağrısı samimi bir çağrı değildir" sözleriyle karşılık verdi.

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala İstanbul'da adayların kıyasıya yarışı sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin, televizyon programını işaret ederek, " Murat Kurum'a bir davetiniz var mı?" sorusuna, "İstanbul için bir süreç ve yarış oluyorsa, böylesi bir ortama ben elbette ki 'evet' derim. Tereddütsüz olumlu karşılarım." sözleriyle yeşil ışık yaktı. İmamoğlu'nun bu hamlesine yanıt veren Kurum, " İstanbul'u görmeyenler bugün İstanbul'u bizle konuşmak istemeleri çağrısı samimi çağrı değil. İstanbul'un sorunları konuşulacaksa biz her projeyi her ortamda konuşmaya hazırız." dedi.

Kurum'dan İmamoğlu'na televizyon programı yanıtı: Samimi bir çağrı değil

İMAMOĞLU'NDAN KURUM'A CANLI YAYIN İÇİN YEŞİL IŞIK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin mevcut adayı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, "Dün bir televizyon programında rakibinize, bir TV programında karşı karşıya gelip gelmek istemediği soruldu. Karşılıklı projeleri konuşmak adına böyle bir programa nasıl bakarsınız? Bir davetiniz var mı Sayın Kurum'a" sorusuna yanıt verdi.

İmamoğlu, "Sayın Kurum'a davet ya da davetiye deyince, bazen çok karmaşık cevaplar verebilir ama ben net söyleyeyim. Elbette bir arada olmaktan ve konuşmaktan, İstanbul'u paylaşmaktan, İstanbul'la ilgili karşılıklı yorum yapmaktan her zaman mutlu olmuşuzdur. Bunu değerli bulmuşuzdur. Elbette ki medeni bir ülkede, medeni bir şehirde, medeniyetin beşiği İstanbul'da, İstanbul için bir süreç ve yarış oluyorsa, böylesi bir ortama ben elbette ki 'evet' derim. Tereddütsüz olumlu karşılarım. Tabii ki ona göre ortam, ona göre koşullar teknik insanlar tarafından konuşulur. Benim için tartışılacak bir tarafı yok." ifadelerini kullandı.

Verilen cevaba Ali Koç'un gülmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Kurum'dan İmamoğlu'na televizyon programı yanıtı: Samimi bir çağrı değil

KURUM, İMAMOĞLU'NA CANLI YAYIN YANITI VERDİ

Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayın çağrısına AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum'dan yanıt gecikmedi. "Ekrem Bey'in İstanbul'u bütüncül bir özne olarak görmesi lazım. İstanbul'u görmeyenler bugün İstanbul'u bizle konuşmak istemeleri çağrısı samimi çağrı değil. İstanbul'un sorunları konuşulacaksa biz her projeyi her ortamda konuşmaya hazırız. Ama maalesef karşıdaki anlayış farklı farklı gündemleri geçmiş 5 yılda olduğu gibi yine bu güne taşımak olduğu için yine bir senaryo peşinden koşmak olduğu için bu çerçevede bakış açısı samimi değil.

Kurum'dan İmamoğlu'na televizyon programı yanıtı: Samimi bir çağrı değil

"DAVETİ SAMİMİ DEĞİL"

O yüzden İstanbul'un metrosunu, kentsel dönüşümünü konuşacaksa biz her konuşmaya, davete açığız. Önce bu samimiyeti gösterecek. İstanbul dışında her gündemi takip edeceksin ama İstanbul özne olduğunda o durumdan uzak duracaksın; sonra da 'ben İstanbul ile ilgili bu konuları konuşmak istiyorum' daveti samimi değil."

Rakipler arasındaki televizyon programı tartışması devam ederken konunun nasıl sonuçlanacağı da merak konusu.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Ekrem İmamoğlu Murat Kurum İstanbul Gündem 3.Sayfa Politika Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (83)

Berkan Güngör:

İmam oglunun hataları var diye her yerde haykırıyorsun kurum cık bakalım kim haklı kim haksız tüm Türkiye'ye görsün

904
139
yanıtYanıtla
Murat Aktas:

Sizin gibi insanlara İmamoğlu müstehak,at gözlükleriyle bakmaya devam edin.Adam 5 yıl İstanbul'la ilgilenmek dışında her şeyi yaptı. Kaynakları reklamlara harcadı.Tek bir metre yol yapmadı.Trafik sorunları hat safhaya çıktı.Mevcut projeleri devam ettirmek de bile başarılı olamadı. YiNE DE YETMEZ SİZE...!

yanıt159
yanıt403
Merdan:

Hesabına gelmeyince samimi değil demi ?

yanıt303
yanıt60
Merdan:

Oylar Sayın Murat Kuruma.

yanıt122
yanıt353
Nuri Aga:

Samimi olup olmadığı nasıl anlaşılır? Kabul et gelmezse samimi değildir.

662
56
yanıtYanıtla
Hek Tor:

İmamoğlu 1 cümle kurup canlı yayına davet ediyor, Kurum 15 cümle kuruyor ama hiçbir şey demiyor, diyemiyor... Aslında laf kalabalığına hiç gerek olmayıp 1 kelime yeterliydi: Evet veya hayır.

yanıt385
yanıt75
Quantum:

Gayet samimi bi çağrıda acaba karşı karşıya geldiğinde imar afları, kaçak yapılara verilen ruhsatlar, iliç faciası, toki mağdurlarının şikayetleri vs. hatırlatılıcağı için bocalarım diyemi çekiniyo?

536
71
yanıtYanıtla
Merdan:

Daha çok, Erzincan Anagold faciası, daha neler neler

yanıt107
yanıt14
adem karabıyık:

Samimisi nasıl oluyor? Diyecek bir sözün var ise çıkarsın karşısına. Aksi halde kim samimi, kim değil tartışılır.

412
41
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Samimi bir bahane.

348
34
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title