Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Yeniden Refah seçimden önce adaylarını çekecek

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimleri öncesi Ankara kulislerini hareketlendiren bir iddia ortaya atıldı. AK Parti ile ittifak görüşmeleri anlaşmazlıkla sonuçlanan Yeniden Refah Partisi'nin seçimden önce adaylarını çekeceği öne sürüldü. Kulis bilgisi büyük ses getirirken Yeniden Refah'tan iddiaya ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi AK Parti ile yaptığı ittifak görüşmeleri başarısızlıkla sonuçlanan ve İstanbul ile Ankara dahil olmak üzere tüm şehirlerde kendi adaylarını çıkaran Yeniden Refah Partisi ile ilgili gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

CANLI YAYINDA SES GETİRECEK İDDİA

Eski AK Parti Tokat Milletvekili Resul Tosun katıldığı TV 100 canlı yayınında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Tosun, "Tıpkı Muharrem Beyin (İnce) adaylıktan çekildiği gibi Yeniden Refah Partisi adayları seçimden önce İstanbul'da Murat Kurum lehine, Ankara'da Turgut Altınok lehine ya da İzmir'de Hamza Dağ lehine çekilirse sürpriz olmaz" dedi.

"SEÇİMİN KADERİ DEĞİŞİR"

Program sunucusunun "Bu bir tahmin mi bilgiye dayalı mı söylüyorsunuz?" sorusu üzerine Resul Tosun, "Evet bilgiye dayalı söylüyorum, isim de biliyorum" dedi. Sunucu bu yanıt üzerine "O zaman seçimin kaderi değişir" ifadelerini kullandı.

ERBAKAN "ÇEKİLMEMİZ SÖZ KONUSU DEĞİL" DEMİŞTİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gazeteci Murat Yetkin'le yaptığı röportajda, partisinin adaylarının geri çekilmesi olasılığının olup olmadığı yönündeki sorusu üzerine "Çekilmemiz söz konusu değil. Artık çekilirsek AK Parti'nin yedek lastiğine döneriz" demişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

AK Parti Ankara Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (54)

Kara_kalem:

MANSUR BAŞKANI ZATEN TEK BAŞINIZA YENMENİZ MÜMKÜN DEĞİL TOP YEKÜN HÜKÜMETİN TÜM GÜCÜ İTTİFAK HEPİNİZ HİLE HURDA TRAFOYA KEDİ GEÇERSİZ OYLAR DERKEN BELKİ AMAÇ ŞEHŞİRLERİ KAZANMANIN ÖTESİNDE BELEDİYELERDEN 5 YILDIR FAKIFLARA PARA AKMIYOR KÜÇÜK ŞEHRİLERDE ZAREN ZOR DÖNÜYOR ACİLEN KAYBEDİLEN KAZANILMALI VE TEKRAR VAKIF CEMAAT ÖDENEKLERİ BAŞLAMALIDIR ABD VAKIF NEDEN VAR OLSUN TÜRKİYE NE OLDU DURUM BU

281
135
yanıtYanıtla
emre karakuş:

C başkanlığı seçiminde 16 sı birden reisi deviremedi sen neden bahsediyorsun gerçekten çok komiksin

yanıt131
yanıt150
MUHARREM YILMAZ:

Neymis bu Mansur yaa ben 5 yildir ankarada hic bir hizmet gormedim siyasi olarak soylemiyorum lakin gercekten sifir hizmet yollarin durumu malum altyapı oyle geldigi gunden beri gercekten fiili bi hizmeti varmi

yanıt133
yanıt143
Yavuz Şen:

Bu sefer gidicisiniz hiç çırpınmayın

yanıt70
yanıt96
Zafer yılmaz :

emre karakuş: almanyadan oy gelecek diyemi bekliyorsunuz. boşuna beklemeyin.

yanıt52
yanıt15
Zafer yılmaz :

MUHARREM YILMAZ: türkiye süper yönetiliyor ama ankarada hizmet göremiyorsun.nasıl bir çelişkidir bu.

yanıt43
yanıt17
Yusuf Zuleyha:

kardesim ben ankaraliyim gel ankaralilara sor yanci sokak roportaji yapanlara aldanmayin adamin bir halt yaptigi yok esnaf memnun degil.neymis efendiymis calmiyormus o zaman imamlar baskanlik yapsin.hem calmasin hem calissin

yanıt24
yanıt43
TAŞAR:

adamlar birçok yerde seçimi kazanacaklar. ne aday çekmesi. canınız öyle mi ister :)

140
59
yanıtYanıtla
Fatih :

hahaaha

yanıt45
yanıt12
ERKAN yuksel:

hepsı aynı okun lacıvertı zaten..ılk defa olmuyor..

162
36
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title