Haberler

Karaçelik; "Ortaca Otogarının Yerine Katlı Otopark ve Çarşı"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortaca ilçe kongresinde konuşan, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, belediyenin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortaca ilçe kongresinde konuşan, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, belediyenin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Karaçelik, Bahçelievler Çok Amaçlı Salonu'nda yaptığı konuşmada, Sarıgerme Mahallesi'nde yaklaşık 10 milyon liralık yatırım ile modern günübirlik tesis yapacaklarını hatırlatarak, Ortaca'nın yüz akı olacak bir projeye imza atmaya hazırlandıklarını söyledi.

Karaçelik; "Şimdiki otogar ve giysi Pazar yeri alanına Büyükşehir Belediyesi ile beraber 2 katlı yer altı otoparkı, üstüne de Ortaca'ya yakışan mimariyle tek katlı yapılardan oluşan çarşı yapmayı planlıyoruz. Bu önemli projelerimizden birisi, yer altına yapılacak otoparkın birinci katı Cuma günleri Pazar yeri olarak kullanılacak. Fiziki mekan yeterse sebze Pazar yerini de oraya taşımayı düşünüyoruz. Sağlıklı koşullarda güneşten ve yağmurdan etkilenmeyecek şekilde hem pazarcılarımız satışını yapacak. Hem de vatandaşlarımız rahatlıkla alışverişlerini yapabilecekler" diye konuştu.

60 dönümlük araziye modern hal

Ortaca'da sebze, meyve ve örtü altı üreticiliğinin çok yaygın olduğuna değinen Karaçelik; "bu nedenle de çok modern bir hale ihtiyacımız var. Büyükşehir ile işbirliği içerisinde arazileri ortaklaşa kullanarak, şuanda ki yüksekokulun karşısında yer alan 60 dönümlük yere modern bir hal projesi var. Gelecek yıl inşallah Ortaca'ya modern bir hal kazandırmış olacağız. Fiziki olarak orası çok müsait zira üreticilerimizin çok yoğun olduğu bir yer. Onları fazla yormadan hale ulaştırmış olacağız" dedi.

Karaçelik, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimine yerel, genel seçimler ve referandumda yaptıkları başarılı çalışmalardan, gece gündüz demeden gösterdikleri çabalardan dolayı içtenlikle teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler Sarıgerme Ortaca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title