Haberler

Kadıköy'de ortalık kızışacak! CHP, Maçoğlu'nun karşısına Tülin Hadi'yi çıkarmaya hazırlanıyor

Güncelleme:

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin kalesi Kadıköy'den TKP'nin adayı oldu. Bu hamle büyük yankı uyandırırken CHP'nin ise Kadıköy'den Tülin Hadi'yi aday göstermeye yakın olduğu belirtiliyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde siyasi partiler aday belirleme çalışmalarını sürdürüyor. CHP'nin birçok il ve ilçe adayı belli olurken, TKP'den Mehmet Maçoğlu'nun adaylığını koyduğu Kadıköy'de hangi ismi aday çıkaracağı merak konusu oldu. Kulislerde CHP'nin Tülin Hadi ismi üzerinde durduğu konuşuluyor.

KADIKÖY'DE MAÇOĞLU SÜRPRİZİ

Kamuoyunda "Komünist Başkan" olarak tanınan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul Kadıköy'den Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) belediye başkan adayı oldu. CHP'nin kalesi olarak görülen Kadıköy'de, TKP'nin Maçoğlu gibi tanınan bir ismi aday çıkarması, oyların bölünebileceği söylentilerini ortaya çıkardı. Bu sebeple CHP'nin Kadıköy için belirleyeceği isim merakla beklenir oldu.

CHP, TÜLİN HADİ İSMİNE YAKIN

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'nin ise Kadıköy'de Mimar Tülin Hadi'yi aday göstereceğini söyledi. İmamoğlu İBB'yi kazandıktan sonra Kent Konseyi başkanlığını ve 2 üniversitede öğretim üyeliği yapan Hadi, uzun zamandır Kadıköy-Caddebostan'da yaşıyor.

Kadıköy'de ortalık kızışıyor! CHP, Maçoğlu'nun karşısına Tülin Hadi'yi çıkarmaya hazırlanıyorTülin Hadi

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Fatih Mehmet Maçoğlu Tunceli Kadıköy Fatih Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

Tugrul Abus:

Maçoğlu alır

226
75
yanıtYanıtla
meko:

Falmı baktın?

yanıt42
yanıt39
Samet Yalçın:

meko falbakmasına gerek yok. Maçoğlunun icratı belli. diğeri kimdi.

yanıt135
yanıt30
haksız mıyım:

kominizle hiç alakam yok ama malkoç olsun derim, şu kadın olmasın derim. ya kadın da zaten türk tipi yok. bizden değil bu. kominist bile olsa malkoç bizden birine anadoluya benziyor. kadın cismen de fikren de yabancı. tüm cehp liler gibi

yanıt221
yanıt133
tertip kirtasiye:

ADAM ÇOK DÜRÜST VE ÇALIŞKAN KAZANIR ..

199
48
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

dürüst olsa işçi sınıfının olduğu ilçelerden aday olurdu Tuncelide reklamını yaptı şimdi zengin semtlere gidip oraların kaymağını yemek istiyor

yanıt37
yanıt56
Benim Kkk:

Fatih baskana helal olsun kimsenin gudumune girmiyor oyle ya kendisinden daha kaliteli ideoloji oldularda Fatih başkan mi reddetti ulkesini dusunen bu adami duzen partileri karsisinda harcatmaz

97
26
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Kusura bakmayin chp liler bu isler boyle malesef

yanıt43
yanıt15
Bukez Deniz:

keşke ikisi birden kazansa

14
75
yanıtYanıtla
Tamer Çakır:

sonuç birbirinizi yiyerek bakalım ne elde edeceksiniz şeçim sonrası görüşelim

59
22
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title