Haberler

İYİ Partili yöneticiden Kılıçaroğlu'na sürpriz HDP sorusu! CHP lideri bir an bile duraksamadan cevapladı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Burada bir İYİ Partili bir yöneticinin "HDP'ye karşı sizden de bir dik duruş istiyoruz" sözlerine Kılıçdaroğlu "Biz bütün partilerle görüşen tek partiyiz, buna HDP de dahil. 6,5 milyon oy aldılar mı? Bu oylar dışardan gelmedi. HDP'nin terörle bağlantısı var, bu devletin savcısı var mı, var. Hakimi var, istihbarat örgütleri var. Kimin ne yaptığını nereden bileceğim." diyerek yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa programı çerçevesinde İnegöl ilçesinde STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Kılıçdaroğlu, katılımcıların sorularını da cevaplandırdı.

"HDP'YE KARŞI DİK DURUŞ İSTİYORUZ"

İYİ Partili bir yöneticinin "HDP'ye karşı sizden de bir dik duruş istiyoruz" sözleri üzerine Kılıçdaroğlu, "Biz bütün partilerle görüşen tek partiyiz, buna HDP de dahil. 6,5 milyon oy aldılar mı? Bu oylar dışardan gelmedi. HDP'nin terörle bağlantısı var, bu devletin savcısı var mı, var. Hakimi var, istihbarat örgütleri var. Kimin ne yaptığını nereden bileceğim. Biz bilemeyiz, dolayısıyla bir siyasal partinin dışlanması değil tam tersine Türkiye bağlamında içselleşmesi lazım. HDP'nin dışlanması en çok terör örgütünün işine yarar.

İYİ Partili yöneticiden Kemal Kılıçdaroğlu'na şok sözler: 'HDP'ye karşı sizden de bir dik duruş istiyoruz'

"BİZ DEVLETİN GELENEĞİNİ BİLİRİZ"

Biz PKK lafını kullanmayız, bizi eleştirirler, 'Niçin PKK demiyorsunuz.' Açın Genelkurmay'ın sitesini, asla PKK demez. Açın Milli Savunma Bakanlığı'nın sitesini, PKK demez. Zaten terörün amacı reklamını yapmaktır. Biz bölücü terör örgütü lafını kullanırız. Çünkü Milli Savunma Bakanlığı terör örgütü diyor. Biz devletin geleneğini biliriz, çünkü bu devleti kuran bir partiyiz. Bu nedenle söylemlerine duyarlıyız" diye konuştu.

İYİ Partili yöneticiden Kemal Kılıçdaroğlu'na şok sözler: 'HDP'ye karşı sizden de bir dik duruş istiyoruz'

Kılıçdaroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"HDP ayrı bir parti, biz onu eleştiririz, yeri gelir onlar bizi eleştirirler. Bize diyorlardı 'masanın altında, yanında', bunların hepsi hikaye. Biz 6 lider kendimizi biliyoruz, gayet samimi çalışıyoruz. HDP'de ayrı bir üçüncü ittifak halinde onlar da kurdular mı kurmadılar mı bilmiyorum. Biz HDP'yi Kürtlerin tek başına partisi olarak tanımlarsak yanlış yapmış oluruz. Bunun tam tersine Türkiye'nin bir partisi olarak değerlendirmek ve öyle konumlandırmak gerekir ki ayrışma olmasın. Bizim iki kırmızı çizgimiz var; vatanımız ve bayrağımız. Vatanı ile bayrağı ile sorunu olmayan her kesimin başımızın üstünde yeri var."

İYİ Partili yöneticiden Kemal Kılıçdaroğlu'na şok sözler: 'HDP'ye karşı sizden de bir dik duruş istiyoruz'

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halkların Demokratik Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

MEHMET CAM:

Doğru bir bakış açısı. HDP dışlanacağına daha fazla içselleştirilmesi gerekir. Zira HDP'yi dışlayarak, oy veren kesimi seçeneksiz bırakıp dolaylı yoldan terörü desteklemiş olursunuz.

17
29
yanıtYanıtla
tarık ünlü:

Allah Chp fırsat vermesin siz gelirseniz ülke biter

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title